Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ZWDIA-XARAKTIRISTIKA-ΙΧΘΥΣ


Ο ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο στον αστολογικό χάρτη. Οι ιχθεις ειναι γεννημένοι απο 20 Φεβρουαρίου εως τις 20 Μαρτίου. Ανοίκει στον μεταβλητό σταυρό. Το στοιχείο του ειναι το νερό και ο κυβερνήτης πλανήτης ειναι ο Ποσειδωνας(συγχρονη αστρολογια) και ο Διας( παραδοσιακη αστρολογια)

ο οικος αντιστοιχει στον 12ο.
Πολύτιμος λίθος --> χρυσόλιθος
Το γεννος του ζωδίου ειναι θυλικό.
Το απεναντι ζωδιο ειναι ο Παρθένος.
Το χρώμα τους συνιθως ειναι το μπλε.
Λεξη κλειδί τους --> Εμπιστοσίνη
Τα βασικά στοιχεία των ιχθύων ειναι η ευαισθησία η ασταθεια και οι ελιγμοί.
Η αυθόρμητη αντίδραση τους ειναι ευγενική και συγκαταβατική.

Οι ιχθείς συνηθως εχουν μικρά χερια και στρογγιλό προσωπο,μετριοι σε ύψος και το βαρος τουα συνηθος αυξανεται οσο μεγαλώνουν.Τ α ματια τους ειναι σήμα κατατεθέν, ειναι μεγάλα, .ομορφα με μακρυές βλεφαρίδες και πολύ ελκιστικά.Συνήθως πυκνα και σκουρα μαλλια.

Ενοιες που συνδεονται με τα ψαράκια ειναι --> συμπόνια, παθητικότητα, φαντασία, ψευδαισθήσεις και σύγχυση αρκετα συναισθηματικος εως πολυ, ευαισθητος, οραματιστής και συμπονετικός, ευπροσάρμοστος, καλόκαρδος , συμπαθιτικός.

Οι αρνιτικές ενοιες για εναν ιχθυ ειναι --> αφηρημενος, αδιαφορος , καχύποπτος, αναποφάσιστος, ανίσχηρη θεληση και ανηκανότητα να αντιμετωπισει τις πρακτικές πλευρές της ζωής του.

Τ ο πιο ευαισθητο από τα ζώδια του νερού, με τονισμένες τις ανεπτιγμένες δυνάμεις του ουσιαστικού συναισθήματος και της βαθύτατης αγάπης, την πνευματική εκλέπτινση, την αντίληψη , προσαρμοστικότα και θυσία.! Ειναι ονειροπόλοι , δικαιοι, πολύπλευροι αλλα και άστατοι , ανασφαλείς, ανιπόμονοι και επίμονοι, ενω αλλάζουν συχνά διαθέσεις.
Επισης ειναι πανέξυπνοι , πολυμαθείς, διαβάζουν οτιδήποτε βρουν μπροστά τους. Ο πνευματισμος κ η οξύτατη διαίσθηση και η αντιληψη τους οδηγουν στα σωστα μονοπατια.
Η μνημη τους ειναι εξερετικα ισχυρη. Απο μικρή ηλικια παρουσιάζουν πρόωρη πνευματική ανάπτηξη. Ειναι πρικοισμενοι με οξυτατη παρατηριτηκοτητα και κατέχουν το ασυνιθηστο δώρο να κατεχουν πραγματα, τα οποια κανεις δεν τους διδαξε.Δεν αντέχουν την ρουτίνα της καθημερινόττας. Διακρινονται απο την μυστικοπάθεια τους και την εσωστρεφια , ηρεμια και αοριστία, ανησυχα πνευματα.
Αργούν να αντιδράσουν αλλα αργούν και να λησμονίσουν κάποια προσβολή που τους έγινε και εκδικούντε αργα η γρήγορα.
Οι ιχθεις συνηθως συναντούν πολλές δυσκολίες στην ζωή τους και η πιθανότητα να πέσουν θύματα εξαπάτησης ειναι πολύ μεγάλη.
Εχουν καλυτεχνικα προσόντα , γίνοντε πολυ καλοι γληπτες, ζωγραφοι η οιθοποοι ακομα και μουσικοι.
Διακρινονται απο την υλικη ανεξαρτησια.
Στη προσωπικη τους ζωη ειναι ειδιαιτερα συναισθηματικοι, ξερουν να αγαπούν βαθυα και να δινονται ολωκληωτικα στις σχεσεις τους , παρόλα αυτα ειναι απο τα πιο απιστα ζωδια λογω της πολυπλοκοτητας και ικανότητας να κρυβονταια παρα πολυ καλα. Τα πάθη τους ειναι εντονα και λατρευουν τις απολάυσεις των αισθησεων.

Και κατι τελευταίο , ο ιχθυς οταν ειναι αναστατομένος συνηθως καταφεύγει στο στοιχείο του που οπως ειπαμε πιο πανω ειναι το νερο η γενικότερα κατι υγρο.


Διασημοι ιχθυς --> τζορτζ φρεντερικ χεντελ --> Γερμανο-βρετανος μουσουργος

πιερ αγκουστ ρενουαρ --> Γαλλος καλητέχνης

ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Πολυ συχνα τα ψαρακια λόγω του οτι ειναι ευαισθητα και πληγωνοντααι , απογοητευοντε και ετσι καταθλίβονται.Ετσι μπουρουν να παρασυρθουν ευκολα στην καταχρηση αλκοολ ή καποια αλλη ουσια που φερνει εξαρτηση.Χρειαζεται μεγλαλη προσοχη στη υγεια του νευρικού συστήματος και θα πρεπει να προσεχουν ακομα την καλη υγεια του οργανισμού τους γιατι παρατηρούντε πολυ συχνα προβλήματα αναιμίας και αβιταμίνωσης ζαλαδες και ατονία.Ενα ακκομα ευαισθητο σημειο του σωματος ειναι τα πόδια.Χριάζονται καλη διατροφη , ξεκούραση και χαλάρωση.

ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΡΓΙΕΡΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι ιχθυς δεν ειναι απο τους μεγλους φιλους του χρηματος ουτε παθιάζονται με αυτο η ακομα και με την εργασια.Μάλλον θεωρούνται σπάταλοι , δεν υπολογίζουν το χρήμα προκειμένου να απολαυσουν τη ζωή και τους ανθρωπους που αγαπουν.
Συνήθως έχπυν καλλιτεχνικές τάσεις ,οιθοποιοι, λογοτεχνες ,ζωγραφοι η μουσικοι.Δεν κινηγουν την καταξιομένη καργιέρα και την διάκριση αλλα την ηθική και ψυχική ικανοποίηση και ολοκλήρωση τους.Δεν θα μπορούσαν ποτε να ποδοπατήσουν καποιον για ν αναδειχτούν ή να ισοπεδώσουν τα συναισθήματα για χάρη καποιου χρηματικού ανταλάγματος.
Εχουν εμφυτη την ταση να μαντευουν καταστάσεις και εχουν ανεπτιγμένο ενστικτο . ε τσι μπορουν να γινουν πιο ευκολα αστολογοι μεντιουμ διαλογιστες ψυχίατροι και γενικά να διαπρεψουν σε επαγγελαματα που εχουν να κανουν με την ψυχή των ανθρώπων.
Επισης μπορουν να γινουν γιατροι νη νοσηλευτες λογω της μεγάλης διάθεσεις του να βοηθούν τους ανθρώπους.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Το μεγάλο ελλάτωμα αλλα καιι το πιο σπουδαίο προτέρειμα τους ειναι το οτι ο μισός ευαυτός τους ζει σε ενα αλλο δικότους κόσμο και το αλλο μισο ειναι που βιώνουν την πραγματιοκοτηταΑυτο τους δημιουργεί στεναχώρια και αδυναμία και απομονώνονται ταυτόχρονα παλι στον δικο τους κοσμο.Αυτή η απομώνοση του αναγενα και τους γενιζει ενεργεια. Βγενοντας απο την περίοδο αυτή της απομώνωσης , αρχίζουν και πάλι την αναζήτηση του ιδανικού συντόφου, χανουν ομμως πολύτιμο χρονο για να διώξουν μακρυά τα θλιβερά κατάληπα της μελαγχωλιας. Οι ιχθυς ειναι απο τα πιο εξαρτημένα συναισθηματικο ατομα του ζωδιακου κυκλου. Οι ιχθυς παντα αναζητούν 'ενα σύντροφο που θα τους δημηουργεί ενδιαφέροντα , και θα τους παρακινεί σε δραστιριότητες, με καινούριιες ιδέες.Θελουν ο συντροφος τους να τους εμπνεει ερωτικά, συναισθηματικά, πνευματικά και να καθοθηγεί την ζωη τους σε ασφαλη μονοπατια και να τους εξασφαλιζης μόνιμη συντροφικότητα.'
Επισης τα ψαρακια μας βαριούνται ευκολα, απογοητευονται και αποτραβιούνται στον κόσμο τους και τη μοναξια, θλίβονται οταν την συνηδειτοποιησουν αλλα καμια φορα το απολαμβάνουν κιολασ. Ειναι πολυ καλοι φίλοι Αγαπουν, φροντίζουν και συμπαραστέκοντε στους φίλους τους.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ?
Καταρχήν τα ψαριάκια μας να πουμε μια αληθεια γοητέυοντε δύσκολα απο κάποιον.Τα κριτίρια τους δεν ειναι ιδιαιτερα περίεργα και αποπλανούνται ευκολα.Ειναι σημαντικο για αυτους να νιωσουν πως προκαλούν το αληθηνό ενδιαφέρον καποιοι ατόμου, και πως ειναι επιθυμιτοι, γοτευτικοί και ερωτικοί. ΕΤσι λοιπον για να γοητευσετε ενα ψαράκι θα πρεπει να εκδηλωνετε ενδιαφερον και να πλιασιαζετε αργα αισθησιακα και να αφισετε να καταλαβει ποσο πολυ τον επιθυμιτε.Ο τονος της φωνης θα πρέπει να ειναι ιδιαίτερα αισθησιακός , με παυσεις και αυτά που θα λέτε να περιέχουν πολλα ερωτικά υπονοούμενα.Φροντίστε να εισε ρομαντικοί ευγενικοί μεχρι σημειου υπερβολης.

ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Για να το κανετε αυτο δεν ειναι και τοσο δυσκολο, αρκει μα μπορείτε να δείνετε σωστές οδηγίες και να μην φανερωνεται τις αδυναμίες σας.Κθε φορά που το γλυκό ψαρακι εκτελει τις εντολες σασ ανταμιψτε το με χαδακια φιλακια και δωρα. Α ν ομως κάνει λαθος τότε φανήτε σκηροι , τοτε θα φοριβιθει και θα αγωνιά για εσας.

ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Αν ειστε στην δυσαρεστη θεση να χωρισετε απο το ψαρακι σας καλυτερα να το κάνετε οσο πιο νωρις μπορειτε γιατι λογω της φυσης τους ακομα ψαχνονται και αναρωτιουνται για το τι ανθρωπος ειστε , ετσι μπορειτε να αρχισετε να αδιαφοριτε η να εξαφανιζεστε. Απλα θα πιστέψουν πως δεν κανετε για αυτους, αν ομως εχετε καιρο μαζι ειναι πιο δύσκολο να φύγουν, γιατί καθοσον ειναι εξυπνα ατομα και ελλησονται, θα μπορεσουν να βρουν τα κουμπια σας , ετσι θα πρεπει να δειχετε ειδιερερη σκληροτητα για να το πετύχετε.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ

ΙΧΘΥΣ-ΚΡΙΟΣ --> ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ-ΤΑΥΡΟΣ--> ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ-ΔΥΔΙΜΟΙ -->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ--> ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ- ΛΕΩΝ -->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ ΖΥΓΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΙΧΘΥΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ-ΑΙΓΙΚΕΡΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΙΧΘΥΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΙΧΘΥΣ-ΙΧΘΥΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Να προσεχετε τους ιχθεις σας οσοι εχετε δεσμο με αυτους, μην τους πληγώνετε δεν αξιζουν για τι ειναι το πιο αξιαγάπητο ζωδιο που ποτε δεν εχει κακο σκοπό και για τιποτα ουτε καν οταν έχουν αδικιθεί ασχετως αν σας εκδικιθουν , δεν νιωθουν ποτε μίσος.