Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ  ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ STO  LIVEGREEKNEWS KAI  ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ  ΤΟ ΤΟΜΕΑ   ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΥΘΥΜΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΘΑ ΜΟΥ

zodiac_at

ΚΑΙ  ΤΟ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ LΙNK  ΤΟΥ  ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

livegreeknews


ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΑΠΟ 16 Ως 30 ΣΕΠΤΕΒΒΡΙΟΥ


Στην αστρολογια η Νεα Σεληνη στην Παρθενο την Κυριακή 16/9, στις 05:11 το πρωί ώρα Ελλάδος θα δυσκολέψει με πολλές εντάσεις και διαφωνίες όλα τα νέα ξεκινήματα. Η αστρολογια δείχνει πως αυτή η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει μόνο να οργανωθούν ή να διορθωθούν με λογική, προγραμματισμό, σωστή οργάνωση και τάξη από 16-30/9 θέματα υγείας, εργασίας και όλων των ιδρυμάτων. Το μεσοδιάστημα της Νέας αυτής Σελήνης σύμφωνα με την αστρολογια σε δυσαρμονία με Αφροδίτη ενώ η Σελήνη είναι σε αντιπαραλληλία με Ουρανό δείχνει πως θα προκαλέσει μια τεράστια ένταση, πολλά ατυχήματα, εσκεμμένες βίαιες ενέργειες για να προκαλέσουν αντιδράσεις και σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα και αντιδράσεις από εργαζομένους που νιώθουν πως έχουν αδικηθεί στο μισθό τους σε σχέση με τη δουλειά τους. Το διάστημα αυτό οι λεπτομέρειες και τα πρακτικά προβλήματα παίζουν για όλους πολυ σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. 

Η Νέα αυτή Σελήνη σε εξάγωνο με το μεσοδιαστημα Αρη/Βόρειου Δεσμού δείχνει πως είναι ένα ιδιαίτερα καλό διάστημα για να τακτοποιήσουμε πρακτικά ζητήματα που μας απασχολούν, να βάλουμε περισσότερη τάξη και να οργανώσουμε ότι πιο πολύτιμο για μας, με κάθε λεπτομέρεια, να διαπιστώσουμε και να διορθώσουμε λάθη και παραλήψεις. 

Γενικότερα θα αποβεί θετική (ανάλογα και το προσωπικο ωροσκοπιο) μόνο για εκείνους που θα ασχοληθούν με οτιδήποτε σε πρακτικό επίπεδο και έχουν τις αντοχές να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Δεν θα πρέπει να περιμένουμε όμως τίποτα έτοιμο.

Εκείνοι που θα περιμένουν κάποια πράγματα έτοιμα από τους άλλους ή απλά και μόνο από την εύνοια της τύχης (ανάλογα πάντα τις προβλεψεις στο προσωπικο ωροσκοπιο του καθενός) πιθανό να μην τη συναντήσουν καν, αλλά θα χρειαστεί επίσης να πληρώσουν πολύ ακριβά για την ανεμελιά, τα λάθη και τις παραλήψεις τους. Ενασχολήσεις κυρίως με θέματα υγείας, εργασίας και σε άλλα πρακτικά ζητήματα ευνοούν τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. 

Εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα και να μην κάνουν βεβιασμένες κινήσεις καθώς θα πιέζονται αρκετά και μπορεί να προκύψουν δυσκολίες σε ερωτικές σχέσεις, οικονομικά ή διασπάσεις συνεργασιών είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. 

Γενικότερα, υπομονή και σκληρή δουλειά χρειάζεται για να βγει αναίμακτα αυτή η Νέα Σελήνη και δεν πρέπει να ανησυχούν όσοι δουλεύουν σκληρά (ανάλογα και με τις προβλεψεις του προσωπικου σας ωροσκοπιου), αλλά όσοι βρίσκουν δικαιολογίες και προφάσεις για θέματα υγείας και εργασίας προκειμένου να κερδοσκοπούν εις βάρος των άλλων. 

ΚΡΙΟΣ

Δουλειά, πολλή δουλειά σας περιμένει με τη Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και στον εργασιακό σας χώρο μπορείτε να κάνετε όλα τα νέα ξεκινήματα που έχετε κατά νου. Γενικότερα, η Νέα αυτή Σελήνη είναι καλή για να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας βρίσκοντας πρακτικές λύσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να τον κατανείμετε καλύτερα. Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να βοηθήσετε πρόσωπα τα οποία σας έχουν ανάγκη γιατί θα τους χρειαστείτε και εσείς αργά ή γρήγορα.
Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά και περισσότερες ώρες για να πετύχετε τους σκοπούς σας και να προλάβετε τις δύσκολες ημέρες. Προσέξτε πολύ και θέματα υγείας όπου μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα αυτές τις μέρες, αλλιώς θα χρειαστεί να πληρώσετε την αμέλειά σας πολύ ακριβά. Βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας έχουν βοηθήσει κατά το παρελθόν, και δώστε τους κάτι παραπάνω για να μείνουν και για να συνεργαστούν μαζί σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον ερωτικό τομέα και στον τομέα των παιδιών, με τη Νέα αυτή Σελήνη στο φιλικό ζώδιο της Παρθένουαπό τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να βάλετε καινούργια πλαίσια και μια τάξη σε ότι αφορά τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά, να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα για να ξέρετε που βρίσκεστε και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε. Αν είστε μόνοι μια νέα γνωριμία μπορεί να σας αλλάξει ουσιαστικά τη ζωή. 
Γενικότερα αυτό το διάστημα είναι καλό για να βγαίνετε περισσότερο έξω, να διασκεδάσετε και να χαρείτε την όμορφη πλευρά της ζωής, αφήνοντας πίσω τη δυσάρεστη πλευρά της. Θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και μπορείτε να συμβάλετε στη δημιουργία ενός πολύ σημαντικού επιχειρήματος, να δημιουργήσετε οικογένεια ή να επεκτείνετε αυτή που ήδη έχετε.

ΔΥΔΙΜΟΙ

Πολλά έχετε να τακτοποιήσετε στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Το σπίτι σας πιθανό να χρειάζεται κάποια ανανέωση ή κάτι να φτιάξετε και να διορθώσετε κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν. Κάντε κάποιους χώρους πιο λειτουργικούς και κάντε αλλαγές πιο πρακτικές.
Η αλλαγή, η αγορά ή η ενοικίαση ενός σπιτιού ευνοείται το διάστημα αυτό αρκεί να ξέρετε τους λόγους για τους οποίους τα κάνετε και κυρίως θα τα προτιμήσετε για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Στην οικογένειά σας χρειάζεται να μπει μια τάξη, να μπουν νέοι κανόνες και μια καλύτερη οργάνωση για να πηγαίνουν τα πράγματα καλύτερα και να ξέρετε που βρίσκεστε. Δυσκολίες στην επικοινωνία θα υπάρχουν με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα, αλλά είναι στο χέρι σας να τις ξεπεράσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου είναι αρκετά ευνοϊκή για σας καθώς θα έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσετε τους γύρω σας για τις απόψεις σας. Η εμπειρία σας πλέον είναι αρκετή για να ξέρετε που βρίσκεστε σε όλους σχεδόν τους τομείς και να βλέπετε ώστε να αποφεύγετε τις κακοτοπιές. Ασχοληθείτε περισσότερο με τομείς όπως το εμπόριο, τα μμε, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις δημόσιες σχέσεις, το διάβασμα και το γράψιμο, για να έχετε και τα πιο θετικά αποτελέσματα.
Η Νέα αυτή Σελήνη θα συμβάλει θετικά σε όλες τις νέες γνωριμίες και επαφές έτσι ώστε να κερδίσετε πολύ εύκολα τους άλλους και να πείσετε ακόμα και ανθρώπους που δεν ήταν και τόσο ευνοϊκοί προς εσάς παλαιότερα. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και νοιάζονται για σας. Τολμήστε να ενδώσετε στο φλερτ αυτό το διάστημα, να κάνετε πολλές μετακινήσεις και ταξίδια, να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να περάσετε καλά.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά είναι το κύριο αίτημα της Νέας αυτής Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου και πώς θα καταφέρετε να αυξήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα πάγια έσοδά σας. Το διάστημα αυτό είναι καλό να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο έχετε κατά νου και μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα τα οικονομικά σας, μιας και η τύχη τώρα σας ευνοεί. Δουλέψτε σκληρά για να κερδίσετε με την αξία σας αυτά που θέλετε, αλλά με προσοχή προχωρήστε τα νέα σας επιχειρήματα όσο γίνεται με ταχείς ρυθμούς.
Οργανώστε σωστά το κάθε σας βήμα ώστε να μην υπάρχει ούτε μια περίπτωση αποτυχίας. Μόνο με σωστή τάξη και οργάνωση μπορείτε να δημιουργήσετε τώρα τα θεμέλια σε οικοδομήματα που θα κρατήσουν για πολύ καιρό και θα σας αποδίδουν συνεχώς όλο και περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο ζώδιό σας αυτή η Νέα Σελήνη σας ωθεί από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου να ξεκινήσετε νέες σταθερές σχέσεις και συνεργασίες κυρίως στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα ή να τελειώσετε παλαιότερες που δεν πάνε άλλο. Θέλετε να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που θα σας δώσουν περισσότερα, κι αυτό μπορείτε να το πετύχετε τώρα, αρκεί να προσέχετε εξιδανικεύσεις που μπορούν να σας παραπλανήσουν. Ξεκινήστε τις προσπάθειες και δεν θα βγείτε χαμένοι.
Κάντε αυτό το διάστημα νέες εκκινήσεις και σε τομείς που θα βελτιώσουν την εξωτερική και τη φυσική σας κατάσταση. Φροντίστε να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να ασκείστε περισσότερο και να κάνετε μια βόλτα από ένα σπα, ή ένα κομμωτήριο για να ομορφύνετε λίγο περισσότερο. Τώρα μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και να ενθουσιάσετε όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον ίδιο σας τον εαυτό. 

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολα τα πράγματα με τη Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου καθώς θα σας ρίξει λίγο τη διάθεση και δεν θα έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες. Γενικότερα δεν θα είστε πολύ ο εαυτός σας γιατί θα έχετε περισσότερο ανάγκη για απομόνωση παρά για συχνές εξόδους με πολύ κόσμο πλάι σας. Θα είστε πολύ πιο επιλεκτικοί στο χρόνο και τις παρέες σας και θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, φροντίζοντας να μένετε περισσότερο μόνοι για να σκεφτείτε κάποια πράγματα και να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας.
Η Νέα αυτή Σελήνη είναι κατάλληλη για περισσότερη αυτογνωσία. Ίσως θα σας έκανε καλό να πάρετε τη γνώμη ενός ειδικού ή και να μιλήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα για αυτά που σας απασχολούν. Πετάξτε από τη ζωή σας οτιδήποτε σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να βάλετε καινούργιους στόχους με τη Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου καθώς πολλά έχουν αλλάξει πια στη ζωή σας και μπορείτε να βάλετε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Το διάστημα αυτόμπορείτε να τα ξαναβρείτε με μια παλαιότερη σχέση, να κατακτήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να τα ξαναβρείτε με φίλους που είχατε χάσει. Καινούργια όνειρα και προσδοκίες μπαίνουν στη ζωή σας και η τύχη είναι κοντά σας για να σας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσετε.
Μην κάνετε άστοχες κινήσεις περνώντας καλά και δίχως να φροντίσετε για το μέλλον σας τώρα που θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες. Εκμεταλλευτείτε δεόντως τις ευκαιρίες και μην τις απολαμβάνετε απλά και μόνο, γιατί θα σας φύγουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου είναι ότι πρέπει για να διαχωρίσετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα πράγματα στη ζωή σας, να βάλετε σωστές προτεραιότητες και να ασχοληθείτε με αυτές. Θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τι έχει μεγαλύτερη σημασία σε αυτή τη φάση που βρίσκεστε και τι όχι έτσι ώστε να μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε τομείς, αντικείμενα και με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν.
Βάλτε καινούργιους στόχους ακόμα υψηλότερους αφού έχετε τη δύναμη και την αντοχή να τους πραγματοποιήσετε, όσο σκληρή δουλειά κι αν χρειάζεται από μέρους σας για να γίνει κάτι τέτοιο. Οι σημαντικές γνωριμίες και επαφές τις μέρες αυτές θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε να μην χάσετε καθόλου χρόνο και να προωθήσετε πιο γρήγορα όλα σας τα σχέδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες επαφές, γνωριμίες και ευκαιρίες επιφυλάσσει η Νέα αυτή Σελήνη για σας στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, οι οποίες θα σας αποδώσουν. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τομείς που αφορούν το διάβασμα, το γράψιμο, την εκπαίδευση, τις δημόσιες σχέσεις, το εμπόριο, τα ταξίδια και θα κερδίσετε πολλά από αυτά και από τα νέα ξεκινήματα που θα κάνετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά, κάτι που γνωρίζετε αρκετά καλά.
Τώρα είστε σε θέση να προσφέρετε ακόμα περισσότερα αφού ξεκινάτε με περισσότερο θάρρος, έμπνευση, αισιοδοξία και κουράγιο. Δεν θα πρέπει όμως να έχετε υψηλές προσδοκίες για να μην απογοητευτείτε. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει αφού ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια. Οργανωθείτε σωστά και διαπιστώστε και μόνοι σας πως πρόκειται για μια πραγματική ευκαιρία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά έξοδα και γενικότερα απώλειες έχει για σας η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αυξάνονται κατακόρυφα όλα τα χρήματα που θα πρέπει να ξοδεύσετε, ενώ δεν θα μπορείτε να καταφέρετε και την αντίστοιχη αύξηση με τα έσοδά σας. Αποφύγετε όλες τις νέες επενδύσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να ρισκάρετε πολύ περισσότερα από αυτά που έχετε πιθανότητα να κερδίσετε. Μην παίζετε τίποτα στην τύχη, γιατί τώρα δεν σας ευνοεί και τόσο πολύ.
Τολμήστε να αποφύγετε τελείως όλες τις κακοτοπιές και τις ριψοκίνδυνες κινήσεις και επενδύσεις συναισθηματικές και υλικές, αφού μάλλον θα χάσετε και θα ριψοκινδυνέψετε να χάσετε και αυτά που έχετε αποκτήσει παλαιότερα. Προσέξτε τον τρόπο που λειτουργείτε και που παρουσιάζετε τώρα τα πράγματα στους άλλους, για να μην έχετε απώλειες που δύσκολα θα ξεπεράσετε στη φάση που βρίσκεστε

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλες τις σχέσεις και συνεργασίες σας, φιλικές, αισθηματικές, ερωτικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές. Παρόλο που το διάστημα αυτό θα υπάρχει συχνά έλλειψη συνεννόησης εσείς μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή και να ξεπεράσετε προβλήματα που δεν λύνονται με μια πρώτη ματιά. Αρκεί να έχετε καλή θέληση και να εκτιμάτε τα άτομα όπου έχετε δίπλα σας. Αν υπάρχει μέσα σας έντονη δυσαρέσκεια για αυτά που βλέπετε να διαδραματίζονται γύρω σας, προσπαθήστε να το ξεπεράσετε δίχως να δώσετε συνέχεια γιατί αλλιώς θα βάλετε σημαντικές σχέσεις σε κίνδυνο. Θα βρείτε εσείς τον τρόπο, έμμεσα και δίχως καβγάδες να γυρίσετε τα πράγματα υπέρ σας, αργότερα.
Η Νέα αυτή Σελήνη είναι καλή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή μια νέα συνεργασία αν σκοπός σας είναι η άμεση σταθεροποίηση, αλλά να είστε προετοιμασμένοι πως θα περιοριστείτε και θα πιεστείτε αρκετά, αργά ή γρήγορα. Θα πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες, ώστε να μπορείτε να τους αφιερώνετε περισσότερο χρόνο και να σας αποδίδουν περισσότερα σε όλους τους τομείς, αλλά και να διασφαλιστείτε για τυχόν εντάσεις από τους άλλους σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο.


πηγη--> www.anew.gr