Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ZWDIA-XARAKTIRISTIKA-AIGOKEROS



Ο αιγόκερος ειναι το 10ο ζώδιο στον ζωδιακό κυκλο. Ο αιγόκεροι ειναι γεννημένοι Δεκεμβρίου εως 20 Ιανουαρίου.Ανοικει στον παρορμητικο σταυρο.Το στοιχείο του ειναι η γη και κυβερνατε απο τον κρονο.

Ο οικος του αντιστοιχει στον 10ο.
Πολυτιμος λιθος Καθαρός χαλαζίας
Γενος θυλικό
Απεναντι ζωδιο-->Καρκινος
Λεξεις κλειδια-->Οφελος
Φράση κλειδί--> Εγω χρησιμοποιω
Βασικα στοιχεια-->σταθεροτητα
Αφθόρμιτη αντίδραση-->προσεχτική, επιφυλακτική

Οι αιγόκεροι συνηθως εχουν μέτριο υψος και ειναι αδύνατοι.Μακρυά μυτη ειναι το σημειο αναγνώρισης. Μικρα και μαυρα ματια παρατηρουντε, το πιγουνι μπορει να ειναι πολυ μακρυ, ο λαιμος λεπτος.Τα μαλλια σκουρα και για τους αντρες τα γενια ειναι αραια.Εχουν συχνα μια ακαμψια στο περπατημα, με τα γονατα τονισμενα.

ενοιες που χαρακριριζουν τους αιγοκερους-->παραγωγηκότητα, ανάγκη επιτευξης, ελεγχος και καταστολή, σοβαροτητα , οργάνωση, σταθερότητα, υπευθινότητα, θεληση για εργασια, υψηλοι στοχοι, φιλοδοξια , αυστηρότητα, ρεαλισμος , αποδοχη ευθηνων, δυναμη, εξουσιααυτοπειθαρχιμενος, αυστηρο συστιμα ηθικων αξιων.

Ενας αιγόκερος θέτει τον εαυτο του σε περιορισμο και δεν ειναι δυσκολος στην επικοινωνία, καθε κινηση του ειναι ελεγχόμενη.Ειναι συντιριτικός εχεμυθος και υπερύφανος και θελει να εχει καλη θεση στην κοινωνια , αποκτωντας δυναμη και εξουσια.Παιρνει ολα τα πραγματα στα σοβαρα και συχνα βαραινει με την διαθεση και τις σκεψεις του τη ατμόσφαιρα. Η ανακγη να κλεινεται στον εαυτο του συχνα ειναι μια ικανότητα απόσσυρσης που εχει για περισυλογη και επανενταξη την καταλληλη στιγμη.
Ευαισθητος και επιφιλακτικος.
Πολυ καλη νοημοσυνη και συσσωρευση γνωσεων.
Αρεσκετε στα ταξιδια.
Εχει μια βαθυα επιθυμια να τον σεβονται οι αλλοι και τον ενοχλουν ιδιαιτερα τα αρνιτικά σχολια.Μπορει καποιες φορες να ειναι ιδιοτροπος αλλα παραλληλα ειναι συνηδειτοποιημενο ατομο, συχνα απασχολημενο με σκεψεις ή σχεδια που αφορουν δουλειες.Κραταει για πολλα χρονια την αναμηση καποιας κακης πραξης.
Ειναι ικανος για ενα πολυ μεγαλο διαστημα -τα πρωτα χρονια της ζωης του- να περναει μεσα απο στερισεις και δοκιμασιες και να αντέχει, ξεροντας πως μετα θα απολαυσει τους καρπους.Ετσι πολυ συντομα η κατασταση αλλαζει και αποκτά μια επιζηλη θεση στην κοινωνια, οπως ακριβως επιθυμει.
Ταλεντο μουσικο!
Ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις διανοουμενος, και εχει - κατα κανονα- πολυ καλη μνημη. Καθε τι αποκρυφο και σχετικο με αυτο τον ενδιαφερει υπερβολικα.

Οι αιγόκεροι μπορει να γινουν μεγαλοι επιχειριματιες οπως πχ τραπεζιτες βιομηχανοι, γλυπτες ή αρχιτεκτονες, οπως συχνα μπορουμε να δουμε αιγοκερο δασκαλο, δηκιγορ, αστινομικο, η πολιτικο.

Ειναι παραδοσιακός και στις σχεσεις του ειναι σταθερος και προσεκτικος, ισως εδω ενας αιγοκερος να γινει καταπιεστικος. Δεν μπορει ποτε να αφισει τον εαυτο του τελειως ελευθερο να απολάυσει τον ερωτα.Συχνα τα ατομα του περιβαλλοντος του τον κατηγορους για ψυχροτητα.


ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Συνηθως εξουσιάζει τα δοντια του , τονευρικό συστημα και τα οστα με τις αρθρωσεις. Η γυμναστικη και η σωστη διατροφη ειναι συμαντικα.
Βαικο χαρακτιριστικο τους --> αρνιτικες σκεψεις και απεσιοδοξες--. επιρροη στην ψυχολογικη κατασταση--> εως και καταθλιψη, νευρικες διαταραχες, εξαντληση.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Για να κρατησετε κοντα σασ εναν αιγοκερο πρεπει να αποδεικνυετε πως ειστε καλοι διαχειριστες των οικονομικων, πρεπει παραλληλα να δωσετε μεγαλη σημασια στην συμπεριφορα και στην αψεγάδιαστη στάση απεναντι σε ολα τα ζητηματα.
Το σεξ βεβαια ειναι ενας ακομα τομέας τον οποιο πρεπει να προσεξετε και να ειστε πανατ ετοιμοι να ανταποκριθειτε.

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Αν θελετε να αφησετε ενα αιγοκερο μην πανικοβαλεστε. Τ α ατομα αυτα παντα κινηγουν καποιες αξιες , αν αποδειχτητε ανικανοι στο να μπορεσετε να ανταποκριθειτε σε αυτα που ζηταει τοτε ευκολα και γρηγορα θα ειστε ελευθεροι.η δοκιματσικη περιοδος για ενα αιγοκερο για τις σχεσεις του ειναι το διαστημα του ενος χρονου .

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΔΙΩΝ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΚΡΙΟΣ--> ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΤΑΥΡΟΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΔΥΔΙΜΟΙ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΛΕΩΝ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ -ΠΑΡΘΕΝΟΣ-->ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΖΥΓΟΣ-->ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-->ΚΑΛΑ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΙΧΘΥΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ

...................................................................................................