Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΖΩΔΙΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ




Ο υδροχόος ειναι το προ τελευταιο ζωδιου στον αστρολογικο χαρτη.Οι υδροχοοι ειναι γεννημενοι 20 ιανουαρίου εως 19 φεβρουαρίου.Ανήκει στον σταθερο σταυρο.Το στοιχειο του ειναι ο αέρας και ο κυβερνητης πλανης του ειναι ο ουρανός(συγχονη αστρολογία)κρονος(παραδοσιακη)

Ο οικος αντιστοιχει στον 11ο
πολυτυμος λιθος -> Ακουαμαρίνα
γενος --> αρσενικό
απεναντι ζωδιο --> λεων
λεξεις κλειδι--> Ανεξαρτησια , Ελευθερια
βασικα στοιχεια --> ψυχραιμία, ειλικρεινια, ανθρωπισμός, λογικη
αφθορμιτη αντιφραση--> φιλικη, θετικη

Οι υδροχοοι συνηθως εχουν στρογγιλη κατασκευη προσωπου και μετριο υψος .Το προσωπο τουν ειναι οβαλ. Τετράγωνα χερια , αμβλέα δαχτυλα. Ανοιχτόχρωμο προσωπο, ματια καστα να η ακομα και γαλανα.Φαρδυ φιλικο στόμα δινει ελκιστικη και ευχάριστη εμφανιση.Το βαδισμα του ειναι γρηγοτο και ζωντανο.

Ενοιεσ που χαρακτηριζουν τους υδροχοους-->προοδευτικος, εφευρετικος,εππινοητικος,ατομικιστης,διασπαστικος και απροβλεπτος, ανθρωπισμος, ελευθερια , επαναστατικοτητα, εκκεκρτικοτητα, αντιδραη εναντια σε καθε περιορισμο.
Η φυση του τον ωθει στο να ειναι μοναδικος και αντιμφορμιστης, ισχυρογνωμονας, ιδιορυθμος,αλαζονας.
Οξυ φιλοσοφικο και εφευρετικο πνευμα απο την φυση του , πολλες φορες φτανει στα ορια της μεγαλοφυιας.

Το σταθερο και αερινο ζωδιο του υδροχοου κυβερνατε απο 2 πλανητες, τον μελαγχολικο κρονο και τον παρορμιτικο απροβλεπτο , απροσειτο ,συναισθηματικο,υστερικο οουρανο.

Εχει την δυναμη της συγκετρωσης και του αρεσει τις αιτιες των πραγματων .
Ενας υδροχοος γινετε δογματικος και δυσκολευετε να προσαρνμοστει σε αλλες μεθοδους εκτως απο τις δικες του.
Καμια φορα απομακρυνεται απο την παραδοση και φαινεται αλλοκοτος.
Του αρεσουν τα μηνανηματα και ειδικα αυτα που περνουν χρονο. Ειναι μελετηρος, τουα αρεσει να διαβαζει πολυ , ειναι καλα πληροφοριμενος και εχει καλους τροπους.ΑΝ και ειναι σταθερος , συνηθως αυτο ειναι μεσα σε μια ασταθεια και ασαφεια.Θελει απο πολυ νωρις να ειναι ανεξαρτητος , αγαπαει πολυ την ελευθερια του και δεν επιτρεπει ποτε κ σε κανεναν να την περιορισει.
Επισης χαρακτιριζονται απο μια βαθυτατη και ψυχρη και αδιαφορη σταση για τα συναισθηματα των αλλων.
Ο υδροχοος επιτυγχανει την ωραιότερη και πλησιεστερη αρμονια αναμεσα στην διανοηση και την διαισθηση, ιδιοτητα με την οποια επιτυγχανεται η κατανοηση των πιο απορρητων μυστικων της φυσης.Ο υδροχοος κατεχει το χαρισμα της εμπνευσης και της διαγνωσης των σκεψεων των αλλων.Εχει χτυπητες συμπαθειες και αντιπαθειες.Ειναι εθυης , καλος, φιλεσπλαχνος και αγαπαει πολυ τους φιλους που συνηθω ειναι πολοι και πολυτιμοι που συνηθως εχουν μεγαλη επιρροη και μπορουν να τον στιριξουν, ενω ο ιδιος κανει τα παντα για αυτους και ειναι η ψυχη της παρεας και η ανεξελεκτη κοινωνικοτητα του τον γενιζει με πολλες γνωριμιες που αργοτερα θα του φανουν χρησιμες.
Γι α την επιδειωξη ενος στοχου του ειναι υπομονετικος ακι καρτερικος και παρα τις δυσκολιες και τα εμποδια που του παρουσιαζονται , καταφερνει τα τα υπερνικησει.

Οι τυποι του υδροχοου διαφερουν μεταξυ τους ως προς το επαγγελματικο προσανατολισμο(αναλογα με την υπεροχη του κρονου ή του ουρανου)
Η κοινωνικη του θεσει υποκειντε σε αλλαγες τοσο προς το καλυτερο , οσο και προς το χειροτερο. παρολα αυτα το ατομο δεχεται τις μεταβολες αυτες με παραδειγματικη καρτερια.Με τη βοηθεια της ατομικης του ενεργειας κατορθωνει παντα το ακατορθοτο.

Οι διαπροσωπικες του σχεσεις διακατεχουν την ασταθεια.Αν και τα συναισθηματα που αναπτησει ειναι βαθυα, δεν εκδιλωνει τι σκεφτεται η αισθανεται με αποτελεσμα να δειχνει απομακρος και αδιαφορος.Παρολα αυτα , αν αισθανθει πραγματικα την αγαπη, αυτο θα γινει για μια φορα και τοτε μπορει να ειναι σταθερος και να κανει οικογενεια.Αν ομως τυχει και κατι δεν παει καλα , μπορει να συνεχυσει την ζωη του και να φαινεται αδιαφορος, ομως θα ειναι προσκολημενος στο παρελθον και το ατομο π[ου αγαπησε. Ο/Η συντροφος του/της θα πρεπει να σεβεται την ελευθερια του για να μην τον/την χασει.

ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι υδροχοοι δεν ειναι πολυ ευρωστα ατομα και σωματωδη , αλλα θεωρουνται πολυ γερα και δυνατα, κυριως στα χερια.
Ευασθητα σημεια ανατομικα ειναι οι κνημες, αστραγαλοι και αρθρωσεις.Το στρες και η ενταση, επηρεαζουν πολυ τα ατομα με ηλιο στον υδροχοο και τους προκαλουν αυπνιες, υπερρνταση, εγκεφαλικα, καρδιακα προβληματα .
Εχουν αναγκη απο περιοδους απομονωσης , ηρεμιας, χαλαρωσης, διαλογισμου.

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΡΓΙΕΡΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι υδροχοοι μπορουν να διαπρεψουν επαγγελματικα οταν νιωθουν πως αυτο που κανουν ειναι πως ειναι λειτουργημα.Μπορουν να γινουν σποδαιοι επιστημονες , κοινωνικοι λειτουργοι, εκπαιδευτικοι, δημοσιογραφοι. Η πολιτικη αλλα και η συγγραφη , λογοτεχνια ειναι μερικα ακομα ενδιαφεροντα τους , που μπορουν να εξελιχτουν σε επαγγελμα . Διαλεγουν επαγγελμα που θα τους επιτρεψει να δημιουργγισουν και να προσφερουν κοινωνικα.

ΠΩΣ ΝΑ ΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΥΔΡΟΧΟΟ?

Οι υδροχοοι ειναι ψυχρα και λογικα ατομα οπου ειναι αδυνατον να παρασυρθουν απο παθη και ποσο μαλλον τα εκδηλωσουν αυτα.Ετσι αν θελετε να γοητευσετε ενα υδροχοο θα πρεπει να κανετε κατι ξεχωριστο και αντυπωσιακο και να δωσετε την ευκερια στον υδροχοο να διαπιστωσει ποσο ψυχρεμοι μπορητε να ειστε οταν το επιτρεπουν οι καταστασεις.Οι υδροχοοι αποθουνται απο τους πολλους συναισθηματισμους, γιαυτο φροντιστε οταν ειστε μαζι του να μην εξωτερικευεται τις αγωνιες και τα αγχη σας.Αφηστε να εννοηθει πως κρυβετε και αλλα πραγματα πολυ ενδιαφεροντα , που θα ταμαθει οταν ερθει η ωρα.Για να πεισετε εναν υδροχοο τονιστε ποσο σας εντυπωσιαζει η δημιουργικοτητα του, η εξυπναδα του, οι επιτευξεις του, το γουστο και το ντυσιμο του.Βεβαια να ξερετε πως μισουν την υπερβολικη κολακεια. Οι υδροχοοι λατρευουν αυτους που ακολουθουν τα δικα τους ενδυματολογικα , διατροφικα και εθυποτυπικα μονοπατια.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Στην αρχη καθε σχεσης οι υδροχοοι ειναι απαιτητηκοι , ασυνηθηστοι, απροβλεπτοι σιγα σιγα ομως αποκτουν μια ρουτινα μεχρι που αρχιζουν και οι ιδιοι να βαριουνται Φτανουν ακομα και να κατηγοτησουν τον συντροφο τους για αδιαφορια και πληξη.Ετσι θα πρεπει να ξερετε πως καποια στιγμη θα πρεπει εσεις να φροντισετε για την ανανεωση της σχεσης και για τον εμπλουτισμο της με νεα στοιχεια.

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Εαν βρισκεστε σε δυσαρεστη θεση να θελετε να φυγετε απο την σχεση με ενα υδροχοο πρεπει να κανετε αυτον να νιωσει πως ειναι μεσα σε ενα κλουβι και αν συνεχισει να ειναι μαζι σας τοτε αρχιστε να τον εκνεβριζετε.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΔΙΩΝ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΚΡΙΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ--ΔΥΔΙΜΟΙ-->ΚΑΛΑ+
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΛΕΩΝ--> ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΖΥΓΟΣ--> ΚΑΛΑ +
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ -
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ- ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΙΧΘΥΣ-->ΜΕΤΡΙΑ-


ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΛΗΞΕΙΣ!!!!