Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ZWDIA-XARAKTIRISTIKA-ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Οι καρκινοι ειναι γεννημενοι απο 23 ιουνιου εως 22 ιουλιου
ειναι το 4ο ζωδιο κατα σειρα . .
Ανοικει στον μεταβλητο σταυρο
Στοιχειο του ειναι το νερο
Κυβερνιτης πλανητης του ειναι η σεληνη


Ανοικει στον 4ο οικο
Πολυτιμος λιθος κορνεολιο
Απεναντι ζωδιο ειναι ο αιγοκερος
Φραση κλειδι εγω νιωθω
λεξη κλειδι φροντιδα


Η φυσιογνωμία ενός Καρκίνου είναι αξιαγάπητη, το πρόσωπό του στρογγυλό, τα φρύδια του υψωμένα και ημικυκλικά, σα να είναι περίεργος ή ερωτηματικός. Μπορεί να έχει μύτη μικρή σαν ράμφος ή μυτερή. Τα μάτια του μεγάλα και φωτεινά, το δέρμα του χλωμό, και μερικές φορές εμφανίζεται διπλοσάγονο. Οι γυναίκες έχουν φαρδύ σκελετό, ιδιαίτερα στο μέρος της λεκάνης και πλούσιο στήθος να προεξέχει.

Το σώμα του μικροκαμωμένο, τα χέρια και τα πόδια συνήθως είναι μικρά, τα πόδια μπορεί να είναι λίγο στραβά. Συνήθως είναι μέτριου αναστήματος, μάλλον περισσότερο προς το κοντό και έχει μια φωνή λεπτή, πάντα φιλική και χαμηλών τόνων. Τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα τείνουν να έχουν κοιλιά (μικρή ή μεγάλη). Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το περπάτημά του, κινείται πέρα-δώθε. Συνήθως παίρνει βάρος πολύ εύκολα.

Ο Καρκίνος συνδέεται με την περιποίηση, τη φροντίδα, την εξάρτηση και την πίστη. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ανθρωπιά, η ευαισθησία, η τρυφερότητα, ο συναισθηματικός πλούτος, η οικογενειακή ζωή, οι συχνές μεταβολές και ανακατατάξεις, η διαίσθηση, αλλά και η υποχωρητικότητα, η ανασφάλεια, η δυσπιστία. Συχνά τον βλέπουμε να είναι προσκολλημένος στην οικογένεια του, με κάποιον τρόπο. Γοητεύεται από τις στενές, διαπροσωπικές σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν μέσα σ' ένα περιβάλλον που του θυμίζει την οικογενειακή θαλπωρή.

Του αρέσει να προστατεύει τα άτομα για τα οποία νοιάζεται. Όταν υποστεί επίθεση - με οποιονδήποτε τρόπο - γίνεται εξαιρετικά αμυντικός και μπορεί να πληγωθεί πολύ εύκολα. Διακατέχεται από έντονη συναισθηματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής του και όλα τα γεγονότα τον επηρεάζουν εις βάθος. Θέλει να έχει την αποδοχή των άλλων και δεν μένει σε ένα περιβάλλον που δεν αισθάνεται άνετα. Επηρεάζεται πολύ από την γνώμη που έχουν οι άλλοι γι αυτόν και στεναχωριέται ιδιαίτερα όταν τον σχολιάζουν αρνητικά. Οι διαθέσεις του μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή.

Δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους και τους περνάει από κόσκινο για να τους αφήσει να εισβάλλουν στην ζωή του. Έχει γρήγορη αντίληψη και έντονα φιλοσοφικό πνεύμα. Συχνά όμως γίνεται εγωιστής και ευερέθιστος, ενώ σκέφτεται το όφελος που θα έχει από τους άλλους. Αγαπάει την άνεση, την πολυτέλεια, το χρήμα, τη ζεστασιά και την οικογένεια. Η φύση του είναι εξαιρετικά συναισθηματική κι αυτό που αναζητά είναι ένας χώρος όπου θα αισθάνεται άνετα. Έχει συχνά προβλήματα με την ίδια του την οικογένεια.

Διακρίνεται για τη γρήγορη αντίληψη του και το φιλοσοφικό του πνεύμα και έχει μια τάση για τη φιλοσοφία και τη θρησκεία. Τον χαρακτηρίζει η αγάπη για την τάξη και το ωραίο. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και όταν πληγώνεται δεν το ξεχνάει εύκολα. Παρόλα αυτά ο χαρακτήρας του είναι ασταθής και συχνά γίνεται ευερέθιστος. Δεν εμπιστεύεται εύκολα και δεν ελπίζει. Έχει μια τάση αχόρταγης κατανάλωσης, είναι ευφάνταστος και πολλές φορές, υποχόνδριος. Του αρέσουν τα πράγματα αξίας και συλλέγει διάφορα και συχνά σπάνια πράγματα.

Οι φίλοι δεν λείπουν από τη ζωή του και τον περιβάλλουν με αγνή και αμέριστη συμπάθεια. Αν και είναι ιδιαίτερα εκλεκτικός και του αρέσει να έχει λίγους φίλους και καλούς, συχνά καταφέρνει να κάνει πολύ πετυχημένες φιλίες, ενώ διατηρεί φίλους και συμμαθητές από τα παιδικά του χρόνια. Όταν καταφέρει να εμπιστευθεί ένα άτομο και το κάνει φίλο του, το πιο πιθανό είναι η φιλία αυτή να κρατήσει πολλά χρόνια. Οι στενοί του φίλοι είναι αυτοί που του συμπαραστέκονται στις δύσκολες περιστάσεις τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά.

Ο Καρκίνος έχει μια επαγγελματική συνείδηση ριζικά διαφορετική από αυτή του προηγούμενου ζωδίου. Σε μικρή ηλικία περνάει διάφορες διακυμάνσεις μέχρι να καταλήξει στο τι ακριβώς θέλει να κάνει επαγγελματικά, αλλά όταν αποφασίσει ότι κάτι του ταιριάζει, αφοσιώνεται ολοκληρωτικά και σταθεροποιείται. Βαδίζει στα σίγουρα με αποτέλεσμα να κάνει σιγά-σιγά περιουσία. Μοιάζει να έχει ένα αλάνθαστο ένστικτο για το τι χρειάζονται οι άλλοι, σαν να πρόκειται για τον εαυτό του τον ίδιο.

Η ευσυνειδησία του τον κάνει να κοπιάζει πολύ και να υποφέρει, μα η ευθύτητα και η ευγένειά του κάνουν τους άλλους να παραβλέπουν, πολλές φορές, μερικές έμμονες ιδέες που τον πιάνουν και κάποια περίεργα φερσίματα. Είναι πολύ σημαντικό γι αυτόν να κάνει κάτι που τον αντιπροσωπεύει. Θεωρεί εξίσου σημαντικές τις συνεργασίες του, γιατί η ανάγκη του να τον αποδέχονται στο χώρο που κινείται είναι μεγάλη. Σπάνια η τύχη θα τον ευνοήσει και οτιδήποτε τύχει να κερδίσει, αυτό θα οφείλεται μόνο στην υπομονετική και καρτερική εργασία του.

Τελικά, καταφέρνει να αποκτήσει την οικονομική ανεξαρτησία που τόσο επιθυμεί, για να αισθανθεί ασφάλεια. Είναι οικονόμος και ξέρει πώς να διαχειρίζεται και να επενδύει σωστά τα χρήματά του. Συχνά υφίσταται χρηματικές απώλειες εξαιτίας ερωτικών ζητημάτων ή ακόμα και από τα ίδια του τα παιδιά. Κινδυνεύει ακόμα από απώλεια χρημάτων εξαιτίας κλοπής ή απροσεξίας. Η οικονομική του κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί κατά ένα μεγάλο μέρος από κάποιο κληροδότημα, ενώ πρέπει να προσέχει και να μην εμπλακεί για τέτοιου είδους ζητήματα σε δικαστικές διενέξεις.

Η θάλασσα τον ελκύει αρκετά και θέλει να ασχοληθεί με πράγματα που την αφορούν, γι αυτό και συχνά πολλοί Καρκίνοι γίνονται θαλασσοπόροι, ναυτικοί ή διατηρούν επιχειρήσεις κοντά στη θάλασσα.

Ο Καρκίνος αγαπάει την ποίηση και τη μουσική, ενώ υπάρχει μια κλίση προς το θέατρο. Γίνεται καλός δάσκαλος και είναι μοναδικός στο να δείχνει είτε πώς συντάσσεται ένας προϋπολογισμός, είτε πώς πρέπει να εφαρμοστεί μια νέα τεχνική μέθοδος.

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι πολύ ευαίσθητος, δίνεται ολοκληρωτικά και αγαπάει πολύ βαθιά και αληθινά. Είναι πιστός και ιδιαίτερα περιποιητικός ως σύντροφος, αλλά πληγώνεται πολύ εύκολα – συνήθως όταν νιώθει ότι τον παραμελούν. Αν και συχνά αποστρέφεται την έννοια του γάμου, είναι ένα μοιραίο γεγονός για τη ζωή του, και συνήθως έχει πολλά να αποκομίσει. Αγαπάει τα παιδιά και όταν αποκτήσει δικά του, βρίσκεται σε μία διαρκή και αδικαιολόγητη ανησυχία και άγχος γι αυτά.

Ο Καρκίνος πρέπει να διευρύνει τους ορίζοντές του, να «ανοιχτεί» περισσότερο και να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τα πράγματα που τον φοβίζουν. Μόνο έτσι θα δει ότι στην πραγματικότητα οι περισσότεροι από τους φόβους του είναι ανυπόστατοι.


ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι κακρινοι θεωρουντε πολυ ευαισθητα ατομα.Ετσι τα προβληματα που σχετιζοντε με την συναισθηηματικη ευαισθησια ειναι παρα πολλα.
Οι καταθλιψεις ειναι συχνες οπωσ και το αγχος μεχρι που να εχουν προβληματα στο νευρικο συστημα. συχνα εχουν αυπνιες πονοκεφαλους, ενταση, αγχος, εμμονες.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Δεν ειναι δυσκολο να κρατησετε κοντα σας ενα καρκινο εφοσον τον αγαπατε αληθηνα, αρκει να του φερεστε οπως εκεινοσ θελει, που πραγματικα δεν ειανι τρομερο.Ο καρκινος χρειαζετε στοργη,αγαπη, φροντιδα,προστασια.
Επισης οι καρκινοι θελουν ο συντροφος τους να τουσ καθοδηγει λιγο την ζωη τους και να κρατα τα ηνια τους χςρις υπερβολες.Μισουν τον καταναγκασμο.

ΕΡΩΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΚΡΙΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΔΥΔΙΜΟΙ-->ΑΣΧΗΜΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ--> ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΛΕΩΝΤΑ-->ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-->ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ->ΚΑΛΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-->ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΙΧΘΥΣ-->ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ

ZWDIA-XARAKTIRISTIKA-ΛΕΩΝ



Ειναι γεννημενοι απο 23 ιουλιου εως 23 Αυγουστου
Ειναι το 5ο ζωδιο κατα σειρα . .
Ανοικει στον σταθερο σταυρο
Το στοιχειο του ειναι η φωτια
Κυβερνητης πλανητης του οΗλιος


Ανοικει στον 5ο οικο
Πολυτιμοσ λιθος κεχριμπαρι
Απεναντι ζωδιο ειναι ο υδροχοος
λεξη κλειδι υπεροχή
φραση κλειδι Δεν ειναι για μενα
αυθορμιτη αντιδραση θετικη και ενθουσιωδης.

Ο Λέοντας έχει ψηλό παράστημα, δυνατό, με μία τάση για κοιλιά. Το σώμα του έχει φαρδιά κόκαλα, οι ώμοι είναι ιδιαίτερα μυώδεις, το κεφάλι είναι μεγαλύτερο από των άλλων ζωδίων, και «λιονταρίσιο». Ξεχωρίζει σχεδόν πάντα από την πλούσια χαίτη του, αλλά ακόμα κι όταν δεν έχει αφήσει μακριά τα μαλλιά του, έχει μια τάση για τριχωτό σβέρκο και, παράλληλα, μια τάση για φαλάκρα σε μεγαλύτερη ηλικία, ακόμα και οι γυναίκες. Το πρόσωπο έχει ωραίο χρώμα, τα μάτια είναι γκρίζα ή ανοιχτά καστανά. Τα γόνατα μπορεί, κατά κάποιο τρόπο, να προεξέχουν.

Δίνει την εντύπωση βασιλικής αυτοπεποίθησης, περπατώντας ευθυτενής, με καλή ισορροπία και αυτοπεποίθηση, με γρήγορο βήμα, αποφασιστικό, ζωηρό, γεμάτο ενεργητικότητα, και συνήθως, όταν περπατάει μαζί με άλλους, τους αφήνει πίσω και αυτός πηγαίνει μπροστά. Ο τόνος της φωνής του είναι άκρως αρσενικός, γεμάτος ισχύ, έτοιμος να δώσει διαταγές ανά πάσα στιγμή.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η δημιουργικότητα, η τόλμη, η δύναμη, η ακλόνητη θέληση, η ακτινοβολία, η υπερηφάνεια, η ηγεσία, η αξιοπρέπεια, η γενναιοδωρία, η ευγένεια, αλλά και ο εγωισμός, το πείσμα, η ανωριμότητα, τα μεγαλεπήβολα σχέδια, η ματαιοδοξία, και η δίψα του για αναγνώριση. Παρόλα αυτά, για κανένα λόγο δεν πρέπει να θεωρείται επιπόλαιος και επιφανειακός, αν και η φύση του τον κάνει να προσπαθεί πάντα να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής.

Λατρεύει τα παιχνίδια, όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά. Προχωράει μπροστά και στηρίζεται στην έμφυτη αυτοπεποίθησή που τον στηρίζει πάντα. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής του, ευγενικός, ειλικρινής, εγκάρδιος, στοργικός, και έχει την αίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του. Ενθουσιάζεται εύκολα με κάποιο ιδανικό και θα το υποστηρίξει μέχρι τελικής πτώσης. Έχει σταθερότητα στις αντιλήψεις και τα πιστεύω του και συχνά είναι αμετακίνητος, ενώ έχει πολύ καλές και έξυπνες ιδέες για το κάθε τι.

Είναι γενναιόδωρος σε μεγάλο βαθμό και μπορεί να ξεχάσει όσο και να συγχωρήσει αυτούς που συχνά του έχουν κάνει κακό. Ανάλογα πράττει και με εκείνους που αγαπάει, όπου είναι πάντα πρόθυμος να τους βοηθήσει και να ριψοκινδυνέψει γι’ αυτούς. Διαθέτει μια ισχυρή και άκαμπτη θέληση, του αρέσουν υπερβολικά οι λεπτομέρειες, αν και γενικά είναι εξαιρετικά ανυπόμονος. Εκδηλώνει μεγάλη αγάπη για τη φύση και τη μάθηση. Του αρέσει ιδιαίτερα ένα εύθυμο περιβάλλον γεμάτο φως και όμορφα χρώματα.

Ο Λέων είναι γεννημένος αρχηγός. Ζητά από τους υπαλλήλους του ειλικρινή συνεργασία και τους την ανταποδίδει με το παραπάνω. Διαθέτει έμπνευση και πίστη και αντιμετωπίζει όλα τα θέματα με μια καθολικότητα, αφήνει, όμως, τις λεπτομέρειες για τους άλλους. Από φυσικού του είναι τεμπέλης και δεν του αρέσει να καταβάλει παραπάνω προσπάθεια από όση χρειάζεται, ενώ το καλύτερο γι’ αυτόν είναι η σύλληψη μιας ιδέας, ενώ αφήνει την περαιτέρω οργάνωση και η υλοποίησή της στα κατάλληλα άτομα (που εκείνος θα επιλέξει).

Αν, όμως, χρειαστεί, μπορεί να δουλέψει και ο ίδιος και αυτό γίνεται με μεγάλη ενεργητικότητα. Η κοινωνική θέση που αποκτάει είναι αξιοζήλευτη και πολλές φορές φτάνει να έχει υψηλά και τιμητικά αξιώματα. Ξέρει με ποιον τρόπο θα φτάσει στην κορυφή και θα πετύχει επαγγελματικά, αφού τα βήματά του είναι αργά αλλά σταθερά. Το γραφείο ή το εργαστήρι του Λέοντα είναι καλά εξοπλισμένο και, αν έχει κάποια θέση κύρους ο ίδιος, φθάνει μέχρι την πολυτέλεια.

Του αρέσει κάθε τι που κάνει να είναι σε μεγάλη κλίμακα! Τον προσελκύει η τέχνη και έχει πολύ καλό γούστο. Το καλό γούστο και οι καλλιτεχνικές του τάσεις των ωθούν πολλές φορές και σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα όπου συνήθως διαπρέπει. Οι διακοσμητικές τέχνες και η διαφήμιση ανήκουν στο πεδίο των ικανοτήτων του. Είναι ικανός για ένα επάγγελμα, το οποίο του επιτρέπει να είναι χρήσιμος στους συνανθρώπους του.

Οι καλύτεροι από τους ανθρώπους του Λέοντα είναι αυτοί που επιθυμούν να εγκαταλείψουν τον κόσμο καλύτερο από ότι τον βρήκαν. Ασχολούνται συχνά με το εμπόριο ειδών πολυτελείας, κοσμημάτων, πολύτιμων λίθων, τη διακόσμηση, και κάθε δουλειά σχετική με την ψυχαγωγία. Πολλές φορές, όμως, διακρίνονται τόσο στις τέχνες, όσο και στις επιστήμες.

Ο Λέοντας αποκτάει νωρίς οικονομική ανεξαρτησία, κυρίως εξαιτίας των πολύ έξυπνων ιδεών που έχει, καθώς και της ανεξάντλητης προσωπικής εργασίας που προσφέρει. Λόγο όμως της υπερβολικής σπατάλης και γενναιοδωρίας του προς τους άλλους, συχνά συναντάει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά το καλό του αστέρι τον βοηθάει να ανακτήσει και πάλι όλα όσα έχασε. Τότε αρχίζει ξανά τις παλιές του συνήθειες και τις αγαθοεργές του πράξεις.

Εξαιτίας της έντονης κοινωνικότητάς του, έχει πολλούς φίλους και άλλους τόσους γνωστούς, με υψηλές κοινωνικές θέσεις. Τα άτομα αυτά τον υποστηρίζουν σε κάθε του βήμα, ενώ κι αυτός με τη σειρά του είναι ιδιαίτερα πιστός και έμπιστος ως φίλος. Η κύρια υποστήριξη, όμως, προέρχεται από άτομα του αντίθετου φύλου. Οι εχθροί που έχει τον ζηλεύουν για το κύρος και την προσωπικότητά του αλλά συνήθως τους γνωρίζει, καθώς πολλοί από αυτοί ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον του.

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι ασταθής, ευέξαπτος και γεμάτος πάθος. Θέλει (και συνήθως έχει) πολλές σχέσεις στη ζωή του, αλλά όταν αγαπήσει πραγματικά δίνεται ολοκληρωτικά, με όλη την καρδιά του στο ταίρι του και αφοσιώνεται. Είναι πολύ δοτικός, τρυφερός, περιποιητικός και μπορεί να κάνει ασύλληπτα πράγματα για τον άλλον, ενώ παράλληλα αυξάνεται η δημιουργικότητά του.

Κάνει σταθερές σχέσεις και περνάει αρκετά όμορφα μέσα από αυτές, αρκεί να υπάρχει ένα είδος ελευθερίας κινήσεων και να αισθάνεται ελεύθερος. Ο γάμος του αργεί να έρθει, είτε έρχεται σε μικρή ηλικία και συχνά δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένος, λόγω των εντάσεων που υπάρχουν από την ασυμφωνία με το έτερον ήμισυ. Λατρεύει όμως τα παιδιά και θέλει να κάνει πολλά, ενώ συχνά αποτελούν αυτά το βασικό του κίνητρο για να κάνει ένα γάμο.

Ο Λέοντας μπορεί να ξεπεράσει τους φόβους που έχει ενδόμυχα, προσπαθώντας να είναι λιγότερο εγωκεντρικός, να υπενθυμίζει στον εαυτό του ότι δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που αντιμετωπίζει τέτοια συναισθήματα, ότι κανείς δεν είναι τέλειος, άρα δεν χρειάζεται να είναι και ο ίδιος, και να μάθει να συνεργάζεται με τους άλλους για να αισθάνεται λιγότερη μοναξιά.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩΝΤΑΣ

Το ζωδιο αυτο κυριαρχιτε απο το κυκλοφορικο συστημα, την καρδια και σπονδυλικη στυλη.


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ
Οσοι ειστε ευτυχισμενοι με τον συντροφο σας στον λεωντα κ τον θελετε συνεχει κοντα σας, πρεπει να φροντισετε να τον εξυψωνετε συνεχως στα ματια του περιβαλοντος σας, στα ματια τα δικα του αλλα και τα δικα σας.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΔΙΩΝ

ΛΕΩΝ -ΚΡΙΟΣ-->ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ
ΛΕΩΝ-ΤΑΥΡΟΣ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΛΕΩΝ-ΔΥΔΙΜΟΙ-->ΚΑΛΑ
ΛΕΩΝ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ-->ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ
ΛΕΩΝ-ΛΕΩΝ--> ΜΕ ΤΠΤ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΤΕ...
ΛΕΩΝ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΛΕΩΝ -ΖΥΓΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΛΕΩΝ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-->ΜΕ ΤΠΤ . .. .
ΛΕΩΝ-ΤΟΞΟΤΗΣ-->ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ
ΛΕΩΝ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΛΕΩΝ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ
ΛΕΩΝ-ΙΧΘΥΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ


ΖΩΔΙΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Εχουν γεννηθει 23 Αυγουστου εως 23 Σεπταμβριου
Ειναι το 6ο ζωδιο κατα σειρα του αστρολογικου χαρτη
Ανοικει στον μεταβλητο σταυρο .
Στοιχειο του η γη
Κυβερνιτης πλανητης του ειναι ο Ερμης


Ανοικει στον 6ο οικο
Πολυτιμος λιθος αμεθιστος
Γενος θυλικο
Απεναντι ζωδιο του ειναι ο ιχθυς
΄Λεξεις κλειδια προσφορα
φραση κλειδι Πρεπει να αναλυσω
Αφθορμιτη αντιδραση του ψυχρη και απομακρη

Το κύρια σημεία του παρουσιαστικού ενός Παρθένου είναι το οβάλ πρόσωπο, το στρογγυλό μέτωπο, το κάτω χείλος λίγο προεξέχον, τα συνήθως κατσαρά μαλλιά, και η ευθεία μύτη που έχει ανασηκωμένα ρουθούνια στο χαμηλότερό της σημείο. Το ύψος είναι μέτριο και το σώμα μέτρια γεμάτο. Έχει γρήγορο νευρικό περπάτημα, σαν να είναι πάντα πολυάσχολος, και συχνά δείχνει νεώτερος από την ηλικία του.

Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου διακρίνεται από την προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια, την τελειομανία, το κριτικό πνεύμα, την προθυμία να βοηθήσει τους άλλους και την ψυχαναγκαστική του τάση. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητα, η φροντίδα, η τάξη, η προσοχή, η ανάλυση, η ακρίβεια, η οργάνωση, η μεθοδικότητα, η μετριοφροσύνη, η αποτελεσματικότητα, και η κριτική. Η ίδια η φύση του είναι αυτή που τον οδηγεί στην παρατήρηση και της παραμικρής λεπτομέρειας.

Είναι ακούραστος και πάντα γεμάτος απορίες. Έχει τέλεια αντίληψη και έμπνευση. Ακολουθεί μια πρακτική θεώρηση για τη ζωή, όσο μπορεί κατά γράμμα. Τον χαρακτηρίζει μια απλή και σαφής διανοητικότητα και είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τα σφάλματα των άλλων. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τη δισυπόστατη φύση του Παρθένου, εξάλλου συχνά παρουσιάζεται αναποφάσιστος για τα πράγματα που τον αφορούν.

Οι Παρθένοι είναι γενικά άνθρωποι των άκρων και με την αγνότητα που τους χαρακτηρίζει, όταν πέφτουν στα δίκτυα κάποιου πειρασμού, ξεπερνούν κάθε όριο.

Καλοί μαθητές, μερικές φορές συνοφρυώνονται με απορία ή φαίνεται να είναι αβέβαιοι. Τα κριτικά τους σχόλια μπορούν να λειτουργήσουν εποικοδομητικά, αλλά, πολλές φορές, καταλήγουν να γίνονται ενοχλητικά. Είναι επιφυλακτικοί, γι’ αυτό και δεν ανοίγονται εύκολα στους άλλους, αλλά και συντηρητικοί, ορθολογιστές, χαρισματικοί και επιδέξιοι. Είναι σχετικά σταθεροί, έχουν όμως μια τάση προς τα συναισθηματικά λόγια.

Τους αρέσει να εξυπηρετούν αλλά, συχνά, περνάνε κρίσεις απαισιοδοξίας και αισθάνονται ανασφάλεια για το μέλλον. Τους ενδιαφέρει υπερβολικά η εμφάνισή τους και τα θέματα υγιεινής. Αγαπάνε πολύ τους ανθρώπους και τα ζώα, φροντίζοντάς τα όσο περισσότερο μπορούν, ενώ, πολλές φορές, αφιερώνουν τη ζωή τους και κάνουν πολλές θυσίες.

Η ζωή τους παρουσιάζει πολλές εναλλαγές και μπορούν να φτάσουν από το ένα άκρο στο άλλο με μεγάλη ευκολία, λόγω της μεταβλητότητας της φύσης τους, ενώ έχουν πάντα ανάγκη να στηρίζονται επάνω σε κάποιον. Αναπτύσσουν μια υλιστική θεωρία για τα πράγματα και τις καταστάσεις και ακολουθούν με δογματισμό τις ιδέες και τα πιστεύω τους. Η θέλησή τους παραμένει σταθερή και δεν θυμώνουν εύκολα, αλλά δύσκολα θα ξεχάσουν κάποια προσβολή που τους γίνεται.

Οι Παρθένοι εύκολα αλλάζουν τις φιλίες τους, τις οποίες χαρακτηρίζει κάποια επιπολαιότητα και είναι τις περισσότερες φορές μικρής διάρκειας. Οι πραγματικοί φίλοι βρίσκονται μέσα στο άμεσο ή και έμμεσο οικογενειακό περιβάλλον και πρέπει να αισθανθούν πολύ οικεία με ένα άτομο για να το εμπιστευθούν και να το κάνουν πραγματικό τους φίλο.

Ο Παρθένος πρέπει να περιμένει κάποια υποστήριξη από φίλους του αντίθετου φύλου, κυρίως μάλιστα από άτομα τα οποία κατέχουν ανώτερη κοινωνική θέση. Αλλά και στην περίπτωση αυτή, παρατηρούνται πολλές μετατροπές και αστάθεια στις αποφάσεις του.

Πολλές φορές γίνεται υπερβολικός με θέματα υγείας (δικά του αλλά και των άλλων που βρίσκονται κοντά του), ενώ συχνά δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Η μανία του για τελειότητα γίνεται πολλές φορές κουραστική τόσο για τους άλλους, αλλά άλλο τόσο και για τον ίδιο του τον εαυτό. Παρόλο, όμως, που το καταλαβαίνει, δεν μπορεί εύκολα να το περιορίσει, γιατί είναι μέσα στην ίδια του τη φύση.

Στον έρωτα έχει μεγάλη επιθυμία να αγαπήσει και να αγαπηθεί και συνήθως όταν θέλει κάτι σταθερό προχωρά αργά και επιφυλακτικά. Είναι υποδειγματικός ως σύντροφος και σύζυγος, σταθερός, υπομονετικός, περιποιητικός και αγαπά βαθιά, παρόλο που η ηρεμία και η ψυχραιμία που τον διακρίνει μπορούν να του προσδίδουν κάποια ψυχρότητα.

Πολλές φορές το παρακάνει με την ακρίβεια, τις λεπτομέρειες, την τάξη και την ασφάλεια που θέλει να έχουν οι άλλοι και γίνεται κουραστικός με τη διαρκή ανησυχία του για τα άτομα του περιβάλλοντός του. Συχνά καταφεύγει, εξαιτίας όλων αυτών, σε μια διαρκή γκρίνια και, στη συνέχεια, σε μία τάση για κριτική, όσον αφορά τα σφάλματα και τις ατέλειες των άλλων.

Είναι ικανός για κάθε είδους εργασία που απαιτεί ακρίβεια, λεπτομέρεια, μέθοδο και οργάνωση, αντί για έμπνευση, και γίνεται ιδιαίτερα καλός και χρήσιμος υπάλληλος. Ο Παρθένος είναι ένας θαυμαστά μεθοδικός υπάλληλος, που έχει συνήθως το μυαλό και το… γραφείο του τακτοποιημένα. Το χάρισμα της κριτικής (που το έχει καλά ανεπτυγμένο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί εποικοδομητικά για τον έλεγχο της δουλειάς των άλλων.

Ποτέ δεν πρόκειται να διαφύγει κάποιο λάθος από τη διεξοδική του εξέταση, ενώ φροντίζει πάντα ο χώρος στον οποίο εργάζεται να ανταποκρίνεται στους κανόνες εξαερισμού, φωτισμού κ.λ.π. Η κατάληξη σε κάποιο σταθερό και ικανοποιητικό βιοποριστικό επάγγελμα αργεί συνήθως. Την ανεξαρτησία και την πρόοδό του στη ζωή την οφείλει μόνο στην εργατικότητα του, τη νοημοσύνη και την υπομονή του. Δεν αποκτά εύκολα την υλική και οικονομική του ανεξαρτησία και, όταν αυτό συμβεί, οφείλεται αποκλειστικά στις ίδιες του τις δυνάμεις, αφού το θέμα αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο του. Αργεί πολύ να νοιώσει κάποια ηρεμία, στον οικονομικό τομέα, όπου μετά από συνεχείς αγώνες και δοκιμασίες της τύχης αποκτά κάποια σχετική υλική ανεξαρτησία.

Η ακρίβεια τον βοηθά να διακρίνεται σε ένα πλήθος ασχολίες για τις οποίες η ιδιότητα αυτή είναι απαραίτητη, όπως τα λογιστικά, η τυπογραφία, η παιδοκομία, το ράψιμο κ.α. Διακρίνεται ως εκπαιδευτικός, επιστήμονας, συγγραφέας, λογιστής, αλλά και ως γαιοκτήμονας, χημικός ή φωτογράφος.

Έχει μονομανίες με τα θέματα της υγείας και επάνω σ’ αυτό στηρίζονται και οι περισσότεροι, καθημερινοί φόβοι που έχει. Προσπαθεί να μη σκέπτεται τους φόβους του, όμως αυτό δεν είναι λύση. Καλύτερα είναι γι’ αυτόν να συζητά οτιδήποτε προκύπτει, γιατί έτσι μπορεί και να το αντιμετωπίσει αποφεύγοντας να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις.

Πρέπει να ακούει τη γνώμη των ειδικών και να τους επισκέπτεται σε κάθε πρόβλημα που του παρουσιάζεται, αντί να υποθέτει μόνος του και να μεγαλοποιεί τα πράγματα. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεραστεί κάθε πιθανή κρίση στη ζωή του.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευαισθγτο σημειο τους ειναι το πεπτικο συστημα και το νευρικο.(τα χαρακτηριστικα εδω μοιαζουν με του ζυγου).

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Δεν ειναι δυσκολο να κρατησετε κοντα σασ καποιον παρθενο αρκει να διατηρησετε τα αρχικα σας χαρακτηριστικα για τα οποια σας διαλεξε.
Οι παρθενοι αντιπαθουν καθε τι που ειναι ξαφνικο και απροσδειοριστο.Μην τους ξαφνιαζετε με εκκεντρικεσ κινησεις .Θελουν να ειναι ολα προγραμματισμενα.Φροντιστε παντα να ειστε ειδιετερα καθαροι και περιποιημενοι.Επισης θα πρεπει να βρητε εναν τροπο για να τον καθησυχαζετε απο τις φοβιες.Ανυσηχουν για ολα και μονιμως, δωστε ασφαλεια.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΚΡΙΟΣ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΠΑΕΘΕΝΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ-->ΑΡΚΕΤΑ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΔΥΔΙΜΟΙ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ--> ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΛΕΩΝ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΖΥΓΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-->ΑΡΚΕΤΑ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-->ΚΑΘΟΛΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-->ΑΡΚΕΤΑ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΙΧΘΥΣ-->ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΩΣ ΛΙΓΟ

ZΩΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΖΥΓΟΣ




Οι ζυγοι εχουν γεννηθει σρισ 23 Σεπτεβριου-23Οκτοβριου.
Ειναι το 7ο ζωδιο κατα σειρα του αστρολογικου χαρτη.
Ανοικει στιν σταυρο τοιυ παρορμιτικου. το στοιχειο του ειναι ο Αερας.
Κυβερνιτης πλανητης ειναι η Αφροδιτη που χαριζει ομορφια.


Ανοικει στον 7 οικο
Πολυτιμος λιθοσ αιματίτης
Γενος αρσενικο
Απεναντι ζωδιο κριος
Λεξεις κλειδια αρμονια και ισορροπια
Φραση κλειδι μαλλον αμφιταλαντευομαι
Αφθορμιτη αντιδραση ειναι θετικη και διακριτικη



Εχει ψυλο παραστημα και το προσωπο του ειναι στρογγυλο.Λεπτη επιδερμιδα συνηθως. Το περαπατημα του εχει παντα μια χαρη.Τ μαλλια του μπορει να ειναι σκουρα καστανα η και μαυρα, τα ματια του πρασινα η μπλε. . Εχει παρουσιαστικο και εχει φορα ωραια ρουχα . Ειναι εκλεπτισμενος

χαρακτηριστικα πυ τον χαρακτηριζουν.

αναγκη για αρμονια, συνυπαρξη και συντροφφικοτητα,ισορροπια.Ο ζυγοσ μοιραζετε , συνδεεται, συμφωνει, διαμεσολαβεί και λαχταρει να γινει αποδεκτοσ απο τους αλλους. Ειναι μετριοπαθεις.Εχει ισχυρει αντιληψη και μαθενει γρηγορα,ενω συχνα εμφανιζει τασεις υπεροψιας κα ιματαιοδοξιας.


Ο ζυγος εξεταζει καλα και τις δυο οψεις του προβληματος , οπως λεμε τα ζυγιζει τα πραγματα.Προσαρμόζεται και υποχωρεί, αν καταλάβει ότι το να υποστηρίξει κάποιο ζήτημα μπορεί να οδηγήσει σε αντιδικίες. Είναι φιλελεύθερος κι ελαστικός σε όλες τις εκδηλώσεις του. Τον απασχολεί ιδιαίτερα η ομορφιά και την επιδιώκει τόσο για το περιβάλλον του όσο και για τον εαυτό του.


Φροντίζει ιδιαίτερα για την προσωπική του καλαισθησία, καθώς και του περιβάλλοντα χώρου και δεν μπορεί να ζήσει για πολύ καιρό σε μια ατμόσφαιρα όπου δεν επικρατούν η αρμονία, η επάρκεια και η ομορφιά. Έχει μια ιδιαίτερη δύναμη να ελκύει με την καλή του εμφάνιση και τους ευγενικούς του τρόπους, είναι κοινωνικός, διπλωμάτης και προσπαθεί να είναι όσο περισσότερο μπορεί ευχάριστος με τους άλλους. Το αισθητικό του κριτήριο είναι αρκετά υψηλό και αυτό του χαρίζει ένα πολύ καλό γούστο.

Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης και, στην προσπάθειά του να είναι όσο περισσότερο δίκαιος γίνεται, ζυγίζει τόσο πολύ τα υπέρ και τα κατά, ώστε να μην μπορεί να πάρει εύκολα μια απόφαση, μ’ αποτέλεσμα να αργεί υπερβολικά. Έτσι χάνει σημαντικές ευκαιρίες μόνο και μόνο επειδή «παλαντζάρει» και δεν τις εκμεταλλεύεται αναλόγως. Κατά κάποιο τρόπο ιδεαλιστής, είναι επίσης καλός, στοργικός, και γενναιόδωρος.


Θέλει να τον εκτιμούν και να τον θαυμάζουν, ενώ συχνά έχει μια τάση να γίνεται εγωιστής και εγωπαθής. Η θέληση του είναι ισχυρή, αντιδρά στις ξένες επιδράσεις και θα κάνει αυτό που θέλει πάση θυσία. Παρασύρεται μόνο από τη συναισθηματικότητα και τη μεγάλη αγάπη που νοιώθει για τον πλησίον του, οπότε και γίνεται έρμαιο των ευγενικών του συναισθημάτων και, τότε, η θέληση και το συναίσθημα της αυτοσυντήρησης υποχωρούν.

Υπάρχουν φορές που ο Ζυγός βρίσκεται στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας και της αισιοδοξίας, αλλά του αρκεί και η παραμικρή διανοητική ενόχληση για να φτάσει στα έγκατα της απαισιοδοξίας και της απόγνωσης. Έχει καλλιτεχνικές ευαισθησίες, του αρέσουν τα όμορφα πράγματα και ξέρει να τα εκτιμάει ανάλογα.

Με κάθε επαφή του κάνει εύκολα παρέες και φίλους ενώ, συνήθως, έχει ακόμα περισσότερους γνωστούς, όπου μπορούν σε πολλές περιστάσεις να του φανούν χρήσιμοι. Κατά βάση είναι άνθρωπος καλοπροαίρετος και θέλει να πιστεύει πως και οι άλλοι λειτουργούν σαν κι αυτόν, μ’ αποτέλεσμα πολλές φορές να απογοητεύεται. Είναι ιδιαίτερα υποχωρητικός και δυσκολεύεται πολύ στο να πει «όχι» στους άλλους, ενώ, αν τύχει και το πει, πολύ σύντομα το μετανιώνει.

Στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι στοργικός, φιλικός και με πολύ λεπτές και ρομαντικές κινήσεις δείχνει την αγάπη που αισθάνεται για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Όλα αυτά αφού έχει κατασταλάξει σε μία σχέση, γεγονός κάπως δύσκολο, δεδομένου ότι το ωραίο του παρουσιαστικό και οι καλοί του τρόποι, του προσφέρουν ένα πλήθος κατακτήσεων. Η αστάθεια που τον χαρακτηρίζει κουράζει πολλές φορές εκτός από τους γύρω του και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ρομαντικός ιδεαλισμός που τον διαποτίζει του αφαιρεί την αίσθηση της πρακτικότητας, μ’ αποτέλεσμα να φαίνεται ιδιαίτερα επιφανειακός ή επιπόλαιος.

Έχει μία περίεργη εξάρτηση από τις σχέσεις του με τους άλλους και δεν μπορεί εύκολα και για μεγάλο χρονικό διάστημα να μείνει μόνος του. Χρειάζεται συχνά δίπλα του ένα άτομο που να εκτιμάει την γνώμη του, για να τον ενισχύει συνεχώς και να τον συμβουλεύει. Στην προσπάθειά του να έχει την αναγνώριση και την αποδοχή από τους άλλους, πολλές φορές δίνεται υπερβολικά.

Εξαιτίας του ευαίσθητου χαρακτήρα του, παρατηρείται συχνά ότι αισθάνεται βαθύτατη απογοήτευση και μεγάλης διάρκειας πόνο, όταν τύχει να διαψευσθεί από κάποιο πρόσωπο που αγαπά. Τις περισσότερες φορές ο σύντροφος του προέρχεται από καλή οικογένεια, ανεξάρτητη οικονομικά και, άρα, πρέπει να περιμένουμε ότι, είτε αυτός, είτε κάποιος από τους οικείους του θα προσφέρει στο γάμο μεγάλη υποστήριξη, είτε ηθική, είτε οικονομική. Αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να έχει πολλά, γι’ αυτό σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα για να αποκτήσει, δεν διστάζει ακόμα και να υιοθετήσει.

Ο Ζυγός έχει πολύ ζωηρό το αίσθημα της τιμής σε διευθετήσεις διενέξεων και έναν τρόπο μοναδικό στην ίση μεταχείριση των άλλων. Στο γραφείο ή την επιχείρησή του βασιλεύει μια αρμονική ατμόσφαιρα. Ο κυβερνήτης του, η Αφροδίτη, τον βοηθάει να διακρίνεται σε εργασίες που σκοπό τους έχουν την προαγωγή του ωραίου σε κάθε του μορφή και κάθε τι που κάνει έχει τη σφραγίδα του καλλιτεχνικού αισθητηρίου. Του αρέσει η τελειότητα και απαιτεί από τους άλλους το ίδιο υψηλό επίπεδο εργασίας, όπως και το δικό του.

Επειδή, όμως, είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του που με κάθε θυσία θέλει να αποφεύγει τις προστριβές, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πότε είναι δυσαρεστημένος, γιατί κρύβεται. Τα επαγγέλματα που συνήθως ασχολείται έχουν να κάνουν με κόσμο ή καλλιτεχνία. Κάθε εργασία που έχει σχέση με την Τέχνη και τη διακόσμηση, του είναι συμπαθής.

Υπάρχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο για το δράμα, τη μουσική και τη ζωγραφική. Κυρίως, όμως, στο αίμα του κυλάει η Τέχνη και είναι καλλιτέχνης όχι από αγάπη για τη δόξα ή το κέρδος, αλλά από αγάπη γι’ αυτή καθαυτή την τέχνη. Γι’ αυτό συνήθως γίνεται σχεδιαστής μόδας, ηθοποιός, τραγουδιστής, μοντέλο, ζωγράφος, αλλά και ιδιοκτήτης μπουτίκ, διακοσμητής, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, κ.ά. Εξαιτίας του έντονου συναισθήματος δικαιοσύνης που τον διακρίνει, συχνά γίνεται νομικός ή δικαστικός.

Το βασικό του μειονέκτημα είναι η αδυναμία του να υποστηρίξει τις ίδιες τις απόψεις του. Τα πιο πολλά προβλήματά του απορρέουν από τον ίδιο του τον εαυτό, επειδή δεν ακολουθεί τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει ο ίδιος. Ο Ζυγός έχει μια τάση να δραπετεύει από τους φόβους του εφευρίσκοντας διάφορους τρόπους για κάτι τέτοιο, ξεχνώντας ότι έτσι, απλώς, κουβαλάει τα άγχη του στα μπαγκάζια του. Κανονικά θα έπρεπε να μείνει στο πεδίο της μάχης και να πολεμήσει, ώστε να σιγουρευτεί για την νίκη του.


ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣ

ΟΖυγος εξουσιαζει το πεπτικο συστημα καθως και το νευρικο.συχνα υποφερουν απο προβληματα στομαχου,ελκους, νευρωσεις. Επισης εχουν προβλημα υγειας στο εντερο .Τα πιο πολλα προβληματα απο αυτα προερχοντε απο το αγχος που τους δημιουργουν οι ασχημες καταστασεις στον προσωπικο και επαγγελματικο τομεα.
Επισης μπορει να υποφερουν απο μελαγχολια η οποια δεν διαρκει πολυ, αφου οι ζυγοι διαθετουν την αισιοδοξια και ετσι καταφερνουν να βγουν απο αυτα τα προβληματα.
Τελος ευαισθητα ειναι κ τα νευρα τους.


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Για να κρατησετε κοντα σας εναν ζυγο πρεπει να τον κανετε να μην βαρεθει.Παρολου που δεν αγαπαπουν την δραση , απαιτουν απο τον συντροφο τους την συνεχη ανανεωση στον ερωτικο τομεα.Χριαζοντε ξαφνικη διεγερση και συνεχη προκληση. Πρεπει να ειστε απροβλεπτοι , διθεσιμοι και δραστηριοι

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Το καλυτερο ειναι να τον αφησετε χρονικο διαστημα ετσι ωστε να εκδηλωσει σημαδια κουρασης γιατι ειναι δυσκολο να φυγγετε απο εναν ζυγο κ ειδικα στην αρχη της σχεσης.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΔΙΩΝ

ΖΥΓΟΣ-ΚΡΙΟΣ-->ΚΑΛΗ +
ΖΥΓΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΗ
ΖΥΓΟΣ-ΔΥΔΙΜΟΙ-->ΚΑΛΗ+
ΖΥΓΟΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ--> ΟΧΙ ΚΑΛΗ
ΖΥΓΟΣ-ΛΕΩΝ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΖΥΓΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ--> ΜΕΤΡΙΑ
ΖΥΓΟΣ-ΖΥΓΟΣ-->ΚΑΛΗ
ΖΥΓΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΖΥΓΟΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ--> ΚΑΛΗ
ΖΥΓΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩ--> ΟΧΙ ΚΑΛΗ
ΖΥΓΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΚΑΛΗ
ΖΥΓΟΣ-ΙΧΤΗΥΣ--> ΜΕΤΡΙΑ