Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΖΩΔΙΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ





Οι σκορποί εχουν γεννηθει 23 οκτωβρίου εςω τις 22 νοεμβριου. Ειναι το 8ο ζώδιο στον ζωδιακό χάρτη. Ο σταυρός που ανοίκει ειναι ο Σταθερος! Ο κυβερνήτης πλανήτης του ειναι ο πλουτωνας

φυση του ζωδιου --> νερου(οπως οι ιχθυς καρκινοι)
ανοικει στον 8ο οικο
πολυτιμος λιθος -->μαλαχιτης
Γενος θυλικό
Απεναντι ζωδιο ο ταυρος
λεξη κλειδι ισχυς
φραση κλειδι εγω επιθυμω
αυθρορμιτη αντιδραση του ειναι εντονη και καυστικη


Το σωμα του γενικα ειναι μετριο χωρις να ειναι παντα αυτο αλλα καποιες φορες να ειναι πιο ψυλο.Ειναι μυωδεις και συνηθως εχει περισσοτερη τριχα στα ακρα οπως χερια και ποδια.Τα φρυδια του ειναι συνηθως προεξεχοντα και το βλεμα τιυ ειναι παντα διαπεραστικο!!καποιο εχουν μπουκλες , και πολυ καστανα μαλλια , πυκνα και σκουρα, δεν αποκλειετε οως να εχουν καποιοι και ισια μαλλια. ο λαιμος τους ειναι συνηθως πλατυς και κοντος .Τα χερια ειναι τετραγωνα με αμβλεα ακροδαχτυλα. οπως συνηθως να ειναι σε ολα τα σταθερα ζωδια που ειναι μαζι με τον σκορπιο , οι ταυροι, οι υδροχοοι, και οι λεωντες!


Ενοιες για τους σκορπιους! Ισχυρη θεληση , επιμονη, αποφασιστικοτητα, παθος και εντονα ,ισυρα συναισθηματα, ενταση , εμμονη, ανασυγκροτηση(δισκου<--αστειακι), διψα για εξουσια, κρυψινος , σιωπηλος, σοβαρος.

Το μυαλο του ειναι οξυ και γρηγορο στην σκεψη του.Χαρακτιριζετε απο ζυλοτυπια, δεσποτισμο και πολυ εγωισμο,εχει υπεριφανεια και αυτοθαυμασμο.
Του αρεσουν πολυ οι κολλακιες και τα παρακαλια, οπως και οι διαμαχες , φιλονικιες, λογομαχιες. Συχνα φτανει στα ακρα και λεει ακομα και πραματα που φτανουν στην υπερβολη , και εχει πολυ ισχυρη φαντασια. Απομακρος, μυστιριωδης , σκληρος, μυστικοπαθεις, αφοβος, υπομονετικος και οξεια παρατηρητικοτητα και αποψη.

Το πολεμικο , υδατινο ζωδιο αυτό, ειναι ενα απο τα λιγοτερα κατανοητα της δωδεκαδας!! παραγει αρκετους,διαφορετικους μεταξυ του, τυπους ! --- Μυστικοπαθη , αποτραβιγμενη φυση αλλα και ντροπαλη.Προκειται για ατομο που δεν θελει να συζηταει τις υποθεσεις του.
Αλλα υπαρχει και ενας δευτερος τυπος σσκορπιου που επιχειρηματολογει τα παντα....!
Εχει ενα ιδιαιτερο πεισμα να μενει αμεταβλητος και σταθερος στις πεποιθησεις και τους τροπους του και παθιαζεται με οτιδγποτε καταπιαστει.Παλευει μεχρρι τελικη πτωσης και δεν μπορει να ανεχτει την ητα.Σπανια θα συναντισουμε ανθρωπο με αυτο το ζωδιο που να ειναι αδυναμο χαρακτηρας. Ο ι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν μεγαλη θεληση και ατσαλινο χαρακτηρα.

Οταν ενας σκορπιος ερωτευτει κανει τα παντα για να κατακτισει αυτο που νιωθει πωε ειναι δικο του και εχει πολυ ενταση και παθος. Γινετε κτιτικος ζηλιαρης και ειναι πολυ ερωτικος ΚΑΙ πιστος.
Ολα αυατα τα παθη, ειναι προιοντα της βαθυτατης εσωτερικη του μοναξιας, αφου ποτε δεν επιτρεπει τελικα και σε κανενα να μαθει τα μυστικα του, για να συμεριστει τις ευαισθησιες του.
Ακροβατωντας αναμεσα στην αγαπη και το μισο,με την ιδια ενταση, και με συνενοχο την καχυποψια που τον χαρακτιριζει, πλαθει συχνα μυθους στο γεματο φαντασια μυαλο του , που μπορουν να οδηγησουν σε καθος συμπερασματα και καταστασεις.

Ως συζηγος και γονεας μπορει να ειναι παραδειγμα εργατικου και φιλοροοδου ατομου.. θελει ωστοσο να υπερεχει και να διαταζει μεσα στο σπιτι(φανταστητε να ειχε γιο η κορη με ζωδιο η ωροσκοπο λεωντα, ταυρο, υδροχοο,κριο η ακομα και σκορπιο....πολεμος των αστρων!!!!!!!!).

Αν το θελησει ενας σκορπιος μπορει να ειναι πολυ ευχαριστως και αξιαγαπητος και φυσικα δεν υποκρινεται!(μαλλον εχεισ κεφια--σπανιο φαινομενο --αστειακι ).

Αν ομως τον προσβαλουν μπορει να φτασει να γινει πολυ σκληρος.πρεπει λοιπον να τον φοβαται καποιος οταν γινει εχθρος του.(ωχ ωχ προσοχη κυνδινος--αλλα καλα του κανετε , δεν τον γλυφουμε συνεχεια επειδη θελει να υπερισχιει αυτος-δεν ειμαστε υποκριτες). μην νομιζετε πως εχει αφησει πισω την προσβολη που του δωσατε. .ποτε δεν ξεχναει ενας σκορπιος και την καταλληλη ωρα εκδικιτε!!!( φοβηθηκαμε τωρα)!

Οι φιλοι του ειναι λιγοι και καλοι!
Ακολουθουνται απο ενα ισχυρο καρμα!!!
Τους ενδιαφερει η τεχνη ,η τεχνολογια, αποκρυφισμος και η θεραπευτικη!
Εχει εμπνευσμενο επηχειρηματικο πνευμα.--φιλοδοξος!
Συνηθως ειναι πολιτικος, χημικος, ηλεκτρολογος, θεραπευτης, ψυχαναλυτης, γιατρος, νοσιλευτης, φιλολογος, παραψυχολος, καλητεχνης,ποιητης, ασφαλιτης.



ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σκορπιοι εχουν συνηθως προβληματα στην κοιλια(υπογαστριο)και στα γεννητικα οργανα.


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Εαν σας αγαπησε ενας σκορπιος δεν χρειαζεται να καταβαλεται πολυ προσπαθεια , ετσι κ αλλιως αυτος θα αποφασισει αν και ποτε θα φυγει. Να δειχνετε κατανοηση συμπαθεια και καποια μορφη υπαναχωρισης κα αποδοχη στις αποψεις του. Μην ειστε υπερβολικα διαχυτικοι μαζι τους, και ειδικα δημοσια.Δεν τους αρεσει να φαινεται τι κανουν στην προσωπικη τους ζωη και μην τους εκθετε στην δουλεια.

ΕΝΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΙΩΝΙΑ , ΒΑΘΥΑ ΑΓΑΠΗ. ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ , ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ!(παρολα αυτα ειπαμε, τους αρεσουν τα παρακαλια--μην εχετ ομως και την χαρα οτι μπορει να γυρισει. αυτος αποφασισε και εφυγε.. )!!!!


Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Αν θελετε να διωξετε εναν σκορπιο χρειαζεται προσοχη.
Καλλητερα να αποφασισει αυτος να φυγει απο σας και ασ νομιζει πως αυτος σας εδιωξε!Αν θελετε να φυγετε καντε υπομονη γιατι οι πρωτοι μηνες ειναι ακαταλληλοι. Δυσκολο παντως να ξεφυγετε απο εναν σκορπιο!!!


ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΔΙΩΝ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΚΡΙΟΣ--> ΚΑΛΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΤΑΥΡΟΣ--> ΧΑΛΙΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΔΥΔΙΜΟΙ--> ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΚΑΡΚΙΝΟΣ--> ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΛΕΩΝ-->ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΖΥΓΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΣΚΟΡΠΙΟΣ--> ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ(αναμενομενο!!)
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΤΟΞΟΤΗΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ--ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΙΧΘΥΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ(κ αυτο αναμενομενο, αφου τα ψαρακια ειναι γλυκουτσια)


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου