Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΖΩΔΙΑ-ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τοξοτης ειναι το 9ο ζωδιο στον αστρολογικο κυκλο.Εχουν γεννηθεί στις 23 Νοεμβριου-21 Δεκεμβρίου.Ανοικει στον μεταβλητό σταυρο.Στοιχειο του η φωτια. Κυβερνητης ειναι ο Διας.

Ο οικος που αντιστοιχει ειναι ο 9ος
Πολυτιμος λιθος ειναι ο Οψιδιανος
Γενος αρσενικο
Απεναντι ζωδιο δυδυμοι
Λεξεις κλειδια Περιπλάνηση
Φραση κλειδι Μη με φυλακιζετε
βασικα στοιχεια --> αισιοδοξία τιμιότητα και ασταθεια
Αφθόρμιτη αντιδραση --> θετικη και φιλικη

Το προσωπο ενος τοξοτη ειναι μακρυ οβαλ και μακρια μυτη. Τ α δοντια του ειναι μεγαλα . τα μαλλια του αρχιζουν να αραιωνουν αρκετα νωρις και στις 2 πλευρες του μετωπου σχυματιζοντας ν και συνηθως το χρωμα ειναι καστανο. Συνηθως ειναι ψυλος με ανοιχτοχρωμο δερμα. Δυσκολος σε θεματα ενδυμασιας και εμφανισης.

Ενοιες για τους τοξοτες. Ελπίδα , υπερβολή , ελεθερία, επιεικεια, διανοητηκοτητα, ηθος, ενδιαφέρον για τις βαθυτερες αληθειες , η πιστη , αισιοδοξια , βαθυς στοχασμος, εθρο αντιληψης και ωριμανσης με βοηθεια γνωσης, αναγκη για περιπετεια, δραση , εξαπλωση.

Κατεχει ψυλο πνευμα , το οποιο ,μπορει να ανθουσιαστει απο τα μεγάλα ιδανικά. Λατρης της ανωτερης γνώσης, εκπέδευσης, ξενων γλωσσων , μακρυνων ταξιδιων, ευρυτερων μελετων , φιλειρηνικος και δικαιος , επιχειρηματικος , ιπποτικος , φιλοθρησκος. Ρισκαρει πολυ ευκολα και ειναι αισιοδοξος και προσπαθει να βελτιωσει το περιβαλλον του.
Εχει μια ασυνηθηστη τυχη σε οτι κανει στην ζωη του και μια περιεργη προστασια σε καθε βημα του.
Οι αρνιτικες συνεπεις της συμπεριφορας του ειναι οτι συχνα υπερεκτιμα τις δυνατοτητες του με αποτελεσμα να ζημειωνεται σε μεγαλη κλιμακα.
Τον χαρακτηριζει απερισκεψια σε σκεψεις και αποφασεις του

Η νευρικοτητα που τον διακρινει τον κανει να ταξιδευει οσο περισσοτερο μπορει και σο πιο μακρυα με σκοπο τοσο την φυσικη οσο και νοητηκη εκερευνιση.
Προσβαλεται ευκολα
Ανηκει στους ανθρωπους που χαιρονται την ζωη εχει πολλα και διαφορα ενδιαφεροντα που συχνα αλλαζει.
Προκειτε τελικα για εναν ιδεαλιστη με διαυγεια πνευματος , μια προσωπικοτητα ενδιαφερον και αδαμαστη.

Στα επαγγελματικα ειναι ενθουσωδης και δουλευτης αρκει αυτο που κανει να τον εκφραζει.

Εχει αναγκη απο συντροφια και δεν του αρεσει να δουλευει μονος του.Το πνευμα της περιπετεις ειναι ισχυρο μεσα του και , συχνα αναζητα απασχοληση που χριαζεται μετακινησεις.

Εχει κλειση στην θρησκεια και την φιλανθρωπια, προτειμαει τις μεγαλες δουλειες κ τα παγκοσμια επιχειρηματικα σχεδια.
Τα πρωτα χρονια της καργιερας του μπορει να δοκιμασει πολλες στερισεις, ομως αργοτερα ανακουφιζετε και αναδυκνιεται.Συχνα συνδιαζει 2 οι και περισσοτερα επαγγελματα.
Φτανει γρηγορα στον στοχο του .


Στις διαπροσωπικες σχεσεις μπορει να φερει τα πανω κατω για να εχει την ελευθερια του. Απεχθανεται να νιωθει οτι καποιος αλλος τον εξουσιαζει, παρολο που του αρεσει η συντροφια και το αισθημα οτι υπαρχει αγαπη γυρω του .
Η φυση του ειναι φλογερη και ανθουσιωδης , αλλα αν δεν αισθανεται ελευθερος, φευγει πολυ ευκολα απο μια σχεση.

Ειναι πιολυ συγκεκριμενος για τις γυναικες που συνδεεται.
Οταν ερωτευτει ομως μενει εκει που ειναι και δεν κανει σκανδαλιες.



ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικα οι τοξοτες ειναι υγειοι ατομα και ευρωστα.Το μεγάλο προβλημα τους ειναι συνηθος το υπερβολικο τους βαρος και για αυτο ενδομυχα αγαπουν την γυμναστικη και την ασκηση. Το νευρικο τους συστημα ειναιι ευαλοτο και γιαυτο συχνα υποφερουν απο αυπνιες και πονοκεφαλους. Επισης ευαλωτο ειναι το κυκλοφορικο τους συστημα και το συκωτι θελει προσοχη.



ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ


Το μεγαλο μυστικο να κρατησετε κοντα σας ενας τοξοτη ειναι να τον αφησετε ελευθερο!!Μη του κανετε ποτε ελεγχο , παρατηρησεις! Μη του βαζετε προγραμμα και υποχρεωσεις.!! θατα κανει μονος του οταν θελει!! Δεν αντεχει τις σοβαρες σχεσεις επηδη εχουν καποιες ευθυνες και βαρη.Στο σεξ πρεπει να ειστε συγκαταβατικοι και να ανταποκρινεστε με ενθουσιασμο.Αγαπουν την φαντασια και τις κραυγες .


Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Πιστευω πως τα παραπανω αν τα κανετε αντιθετα ολα τοτε ο τοξοτης θα φυγει επιτοπου απο κοντα σας . Ειναι πολυ ευκολοι στο να φυγου εσυω και να τους πειτε απλα πως βαρεθηκατε .

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΔΙΩΝ

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΚΡΙΟΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΤΑΥΡΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΔΥΔΥΜΟΙ --> ΚΑΛΑ+
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΛΕΩΝ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΖΥΓΟΣ--> ΚΑΛΑ+
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ+
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΤΟΞΟΤΗΣ-->ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-->ΟΧΙ ΚΑΛΑ
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ-->ΜΕΤΡΙΑ+
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΙΧΘΥΣ-->ΜΕΤΡΙΑ

Και ομως πολλα ζευγαρια πετυχιμενα ειναι τοξοξης με ιχθυ!!!! Καλα λενε οτι τα ετερομυμα ελκοντε!!προσοχη ομως!!



τοξοτες ειναι απαραιτητο να διωξετε απο πανω σας τους φοβους και να κυριευσεται την φαντασια σας και να συνειδητοποιησετε οτι η δημιουργηκοτητα ειναι στην φυση σας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου